16 / 06 / 2024

Pera Ankastre 2015

Pera Ankastre 2015

Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirtti..

Pera GYO Sümerpark AVM değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Sümerpark AVM ve Ofis Projesi'nin 2015 yılı değerleme raporunu yayınladı.

Vakıfhan 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Vakıfhan 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Pera GYO 2015 yılı genel kurulu sonuçları!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılı genel kurul sonuçlarını yayınladı. İşte Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sonuçları...

Pera GYO 2015 yılı Kıbrıs arsa değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Pera GYO 2015 yılı Kıbrıs arsa değerleme raporunu yayınladı!

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

Silverline Ankastre IFA-2015'te ürünlerini tanıttı!

Silverline Ankastre, uluslararası arenada markaların ve tüketicinin en çok takip ettiği ve beklediği Tüketici Elektroniği Fuarı IFA-2015'te yine dikkatleri üzerine çekti.

Pera GYO Genel Kurul'u 15 Temmuz'da!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 15 Temmuz 2015 tarihinde yapılması planlanan Olağan Genel Kurula ilişkin daveti Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Genel Kurul gündemi...

Pera GYO faaliyet raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait faaliyet raporu...

Pera GYO 3 aylık finansal raporlarını açıkladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin 1 Ocak - 31 Mart 2015 dönemine ait tabloları...

Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Pera Şubesi açıldı!

Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Pera Şubesi 12 Mart 2015'te, 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özer Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Pera Ankastre 2015'te yüzde 15 büyüyecek!

Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirtti..

Pera Ankastre yılbaşı kampanyası ile ankastre setlerini satışa sunuyor!

Mutfak sektörü markası PERA Ankastre, uygun fiyatlarla ankastre setlerini satışa çıkardı. Yeni yıl kampanyası kapsamında ankastre setler, 999 TL 'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Farklı ve özel setler yer alıyor.

Pera Ankastre 2015 Haberi

Pera Ankastre 2015

Öztiryakiler Grup güvencesiyle faaliyetlerine devam eden Pera Ankastre'nin her yıl istikrarlı büyüme gösterdiğini belirten Öztiryakiler Blanco Genel Müdürü Nadir Erbil, "2014 yılı cirosunda ilk yarı yılda bir önceki yıla göre yüzde 40'ın üzerinde büyüme gerçekleşti. Ancak ikinci yarıda gerek yurtiçi, gerekse yurtdışında yüzde 20 seviyelerine geriledi" diye konuştu. Erbil, öte yandan ülke ekonomisinde yaşanan olumsuz koşullar nedeni ile firmanın 2015 yılı büyüme hedefinin yüzde 15 olduğunu belirtti. İnşaatın ankastre sektörü için lokomotif konumda bulunduğunu söyleyen Erbil, "Firmamız açısından da 2013 ve 2014 yılı toplu konut projeleri sayesinde verimli geçti. İstanbul ağırlıklı birçok marka projede eviye, armatür ve çöp öğütücülerimizle başarılı sözleşmelere imza attık ve bu yıl içinde de hız kesilmedi. 2014 yılı ciromuzun yaklaşık yüzde 30'u projelerden kaynaklandı" dedi. 

Aralık...