16 / 05 / 2024

Block Archıtects adres

Block Archıtects adres

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Demirok Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş’ta 150  bin TL sermaye bedeli  Volkan Demirok tarafından kuruldu.

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eycorp Archıtects İnşaat Dekorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sevdir tarafından kuruldu.

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nbm Archıtects Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Başar tarafından kuruldu.

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Espas Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berke Hatipoğlu ve İlke Hatipoğlu ortaklığında kuruldu.

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Archıtects Consultancy Group Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile A.Mohamed E. Mahmoud Daher tarafından kuruldu.

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Archıtects Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Gezen tarafından kuruldu.

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Argün ve Muhammet Sıddık Eskin ortaklığında kuruldu. 

Dumankaya Adres Lobi Evleri'nde fiyatlar güncellendi! 63 bin TL'ye! 658 TL taksitle!

Dumankaya Adres Lobi, toplam 527 daireden meydana geliyor. Proje kapsamında yer alan daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Adres Lobi'deki konutların güncellenen fiyatları 63 TL'den başlarken taksitlerin başlangıç fiyatı ise 658 TL olarak belir

Block Archıtects adres Haberi

Block Archıtects adres

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. GAYRİMENKUL a) Gayrimenkullerle ilgili proje yönetim hizmetleri sunmak, Her türlü gayri menkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayri menkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları veya kiralama işlemleri sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarında işlemleri takip etmek. Müşterilerin şirketleri veya şahısları veya başkası namına aldıkları her türlü ev, dükkan, işyeri, ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Kiraladığı veya sattığı bu gayri menkullere tadilat...