27 / 07 / 2024

blok mermere fon

blok mermere fon

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu yaptığı açıklamada, 2002 ’de 350 milyon dolar olan doğaltaş ihracatın, 2013 ’te 2.2 milyar dolara yükseldiklerini söyledi.

Blok nizamda emsal oranları 2017!

Blok nizamda emsal oranları, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenleniyor. İşte blok nizamda emsal oranları 2017..

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi 5 Ekim'de!

TOKİ'nin Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mega müteahhitler proje garantili fon istiyor!

Büyük müteahhitler, dev projeler için özel bir fon ya da sigorta sistemi hazırlanmasını istiyor. Tahsilat sürecini ‘riskli’ bulan müteahhitler, garantili yatırım istiyor.

Avrasya GYO Metrocity A Blok kira sözleşmesi bildirisini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity A Blok kira sözleşmesi bildirisini yayınladı.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi Aydur İnşaat'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Keleşoğlu Blok Tasarım Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 4 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Rize Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u teslim edildi!

Rize Gülbahar Mahallesi'nde riskli yapı olarak tespit edilip yıkılan ve Ribelsan tarafından yeniden inşa edilen Yakut 2 Sitesi'nin F Blok'u tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapu tescilli ilk fon oldu!

RE-PIE, ilk tapu işlemini gerçekleştirdi ve Anadolu Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu tapuya tescil olan ilk fon olarak belirlendi.

Nef Ataköy yeni blok satışta!

Nef Ataköy'de yeni blok 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Nef Ataköy projesinde teslimler bu yıl Haziran'da başlıyor...

TANAP, 6 projeye 14 milyon TL fon sağlayacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi, geçtiği güzergah üzerindeki 6 projeye 14 milyon TL fon desteği sağlayacak. TANAP ‘Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları'yla geçtiği yerlerdeki yerleşimlere olumlu bir katkı sağlayacak.

Avrasya GYO Metrocity A Blok değerleme raporu yayınlandı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metrocity A Blok değerleme raporu yayınlandı.

Flatofis A Blok'un SPK kararı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Flastofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı'dan devralınması işlemine ilişkin SPK açıklamasını yayınladı.

blok mermere fon Haberi

blok mermere fon


İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen Uluslararası Marmomacc Taş, Tasarım ve Teknoloji Fuarı’na İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) milli katılım gösterdi. Fuarda konuşan İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, 2002’de 350 milyon dolar olan doğaltaş ihracatın, 2013’te 2.2 milyar dolara yükseldiklerini söyledi. Verona’da düzenlenen bu fuarın kendileri açısından önemli bir platform olduğunu anlatan Kahyaoğlu, sektörün elinden geldiğince dünyada bütün fuarlara gitmeye çalıştığını kaydetti. Kahyaoğlu, “Sonuç olarak Türkiye blok ihracatında dünya birincisi, kesilmiş üründe üçüncüsü. Hedefimiz blokta birinciliği bırakmak değil, üçüncülüğü birinciliğe taşımak. Bu da zor bir şey değil. Amerika pazarı yavaş yavaş açılıyor. Büyük firmaların daha kapsamlı, geniş katılımıyla hem fiyat yükselecek, hem de daha kaliteli mal satılacak. Mesela, diyelim bugün küçük bir firma 10- 15 dolara mal satıyorsa, büyük firma bunu 20-25...