21 / 05 / 2024

blok mermeri fiyat

blok mermeri fiyat

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Türkiye’de mermer ocağı satın alan ve işleten Çinli firmaların blok mermerleri çok ucuza ülkelere götürmelerinin haksız rekabet yarattığını söyledi.

Migros'ta yüzde 40'a varan indirim! Domestos WC Blok 23 TL, çamaşır deterjanı 63 TL! 26 Kasım 2022 fiyat listesi

Migros Market 26 Kasım indirimli ürünlerini açıkladı. İndirim kapsamında Domestos WC Blok 23 TL, leke çıkarıcı 59 TL, çamaşır deterjanı 63 TL fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Migros'ta diğer indirimli ürünlerin fiyatı ne kadar? İşte fiyat listesi...

Samandıra Bizimtepe Aydos fiyat listesi!

Samandıra Bizimtepe Aydos fiyat listesi dairelerin konum ve planlarına göre değişiyor. 13 katlı 17 blok halinde yükselecek projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da ilk fiyat avantajı sürüyor!

Bahçeşehir'de 15'er katlı 40 blok olarak yükselen Soyak Konforia projesine 178.000 liradan başlayan ilk fiyat avantajında son günler..

Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi!

Daire alanlarının 137 meterkareden başladığı proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 430 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.

Akkent Paradise Gardens Residence fiyat!

Akkent Paradise Gardens Residence fiyat listesi dairelerin konum ve cephelerine göre değişiyor. Ünal Akpınar İnşaat tarafından inşa edilen proje 8 blok halinde yükseliyor.

Bornova Green Residence fiyat listesi!

2 blok şeklinde yükselen Bornova Green projesi 2 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Bornova Green Residence fiyat listesi kapsamında daireler 175 bin TL 'den başlıyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiyor. Toplam arsa alanı 92 bin metrekare olarak belirlenen proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Beylikdüzü Vadi Marmara Residence fiyat!

12 katlı tek blok halinde inşa edilecek olan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Vadi Marmara Residence fiyat listesi kapsamında daireler 140 bin TL'den başlıyor.

Livza Mahmutbey fiyat listesi!

2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de yükselen Livza Mahmutbey projesinde fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor. İşte, Livza Mahmutbey fiyat listesi!

Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat!

Tek blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Bahçeşehir Dumankaya Flex fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 333 bin TL 'den başlıyor.

Babacan Yapı, Dubai Cityscape'te blok satış için görüşüyor!

Babacan Yapı Başkanı İbrahim Babacan. "Esenyurt'ta bin 400 konutluk projemizde metrekare satış fiyatı bin 500 dolar. Suudi bir yatırımcı ile blok satış için konuşuyoruz. Bizden toplu alıp ülkelerinde satacaklar" dedi.

Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat listesi metrekare birim kapsamında 2 bin 500 TL'den başlıyor.

blok mermeri fiyat Haberi

blok mermeri fiyat

Türkiye doğaltaş sektörünün en büyük pazarı Çin’de sıkıntı büyüyor. İşlenmiş mermer ithalatına yüzde 24’e varan vergi uygulayan Çin Hükümetinin, yurtdışında maden ve mermer ocağı satın almaları için firmaları teşvik etmesinin ardından Türkiye’de mermer ocağı işleten Çinli firma sayısı 60’a yükseldi.


Bu firmaların Türkiye’den çıkardıkları mermerleri blok olarak ve Türk firmalarından daha ucuza ülkesine götürdüğüne dikkat çeken İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Ali Kahyaoğlu yerli firmaların bu duruma tepki gösterdiğini söyledi.


Çin ile iş yapan sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Mermerde marka olan İtalya’yı bile geride bırakarak ilk sırada yer aldığımız Çin pazarında son dönemlerde sıkıntı yaşıyoruz. Yeraltı zenginliğimiz olan doğaltaşlar blok halinde Çin’e gidiyor. Burada Çinli firmalara ve blok mermer satışına karşı değiliz....