21 / 05 / 2024

blok mermerleri fiyatları

blok mermerleri fiyatları

Çinli firmalar blok mermeri çok ucuza götürüyor. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Türkiye’de mermer ocağı satın alan ve işleten Çinli firmaların blok mermerleri çok ucuza ülkelere götürmelerinin haksız rekabet yarattığını söyledi.

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Yenitepe Kadıköy Rezidans fiyatları!

Yenitepe Kadıköy Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 katlı 4 blok olarak yükselen projede toplam 1100 tane daire bulunuyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.

216 Butik Plus Rezidans fiyatları ne kadar?

Çekmeköy'de yükselen 216 Butik Plus Rezidans projesinde teslimler 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Proje 2 blok olarak yükseliyor. Peki 216 Butik Plus Rezidans fiyatları ne kadar?

216 Butik Plus Residence Çekmeköy fiyatları!

216 Yapı imzası taşıyan 216 Plus Residence Çekmeköy projesi 123 adet daireden meydana geliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. 216 Plus Residence Çekmeköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

Kartal Moment İstanbul fiyatları!

Moment İstanbul projesi 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje 44 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Kartal Moment İstanbul fiyatları...

Ataşehir Trendist daire fiyatları!

K Yapı ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Ataşehir Trendist projesi 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Ataşehir Trendist daire fiyatları detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Yenitepe Kadıköy fiyatlar!

Yenitepe Kadıköy projesinde 36 ay vade farksız taksitle ödeme yapılıyor. 1.100 adet daireden meydana gelen proje 21 katlı 4 blok olarak inşa ediliyor. İşte Yenitepe Kadıköy fiyatlar...

Yeşilpınar Eyüp Palas fiyatları!

Teslimlerin 2015 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Eyüp Palas Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. A ve B blokları şeklinde yükselen Yeşilpınar Eyüp Palas fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Ümraniye Antasya Rezidans'ta fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Toplam 617 konuttan meydana gelen Antasya Rezidans projesi 42 katlı tek blok halinde yükseliyor. Ümraniye Antasya Rezidans'ta fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor. Proje Ant Yapı imzası taşıyor.

Optimal Life satış fiyatları!

Optimal Life projesi Sancaktepe'de inşa ediliyor. 5 blok halinde yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 234 tane daire yer alıyor. İşte Optimal Life satış fiyatları...

Evora İstanbul cadde fiyatları!

Evora İstanbul projesinde 52 adet ticari birim satışa sunuluyor. 44 blok olarak inşa edilen proje Tuzla'da Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. İşte Evora İstanbul cadde fiyatları...

blok mermerleri fiyatları Haberi

blok mermerleri fiyatları

Türkiye doğaltaş sektörünün en büyük pazarı Çin’de sıkıntı büyüyor. İşlenmiş mermer ithalatına yüzde 24’e varan vergi uygulayan Çin Hükümetinin, yurtdışında maden ve mermer ocağı satın almaları için firmaları teşvik etmesinin ardından Türkiye’de mermer ocağı işleten Çinli firma sayısı 60’a yükseldi.


Bu firmaların Türkiye’den çıkardıkları mermerleri blok olarak ve Türk firmalarından daha ucuza ülkesine götürdüğüne dikkat çeken İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Ali Kahyaoğlu yerli firmaların bu duruma tepki gösterdiğini söyledi.


Çin ile iş yapan sektör temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyen İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Mermerde marka olan İtalya’yı bile geride bırakarak ilk sırada yer aldığımız Çin pazarında son dönemlerde sıkıntı yaşıyoruz. Yeraltı zenginliğimiz olan doğaltaşlar blok halinde Çin’e gidiyor. Burada Çinli firmalara ve blok mermer satışına karşı değiliz....