29 / 04 / 2024

Bloom Office Gayrimenkul nerede

Bloom Office Gayrimenkul nerede

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Grp Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmed Mansour A Al-Salehı, Al-Baraa Z.A.H. Taqıaddın, Mohammed A. Taqı Aldeen, Nashwan A.H. Taqı Addın  ve Zahd Abdulrahma Taqıaddın ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde değer haritaları çıkarılacak!

Kurumsal Office Gayrimenkul ve Tapucumnet CEO’su Emir Özcan Geçal sektördeki değişiklerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev fiyatları katlanacak!

Kurumsal Office Gayrimenkul ve Tapucumnet CEO’su Emir Özcan Geçal, ev fiyatlarındaki artışın süreceğini belirtti. Geçal, "Yeni yapılacak konutlarda demirinden eviyesine kadar her şey dolarla alındığı için fiyatlar da yüzde 30-40 oranında artacak" dedi.

Konutta bu fırsat 10 yılda bir gelir!

Kurumsal Office Gayrimenkul Şirketi'nin sahibi Emir Özcan Geçal, 0.64 konut kredisi faiz oranı ile konut almak isteyenler için zamanın daraldığını dile getirdi. 

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Office İn İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Office İn İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Uzay İçimli tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anka Investing Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Investing Yatırım Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Selmanoğlu, Mustafa Sak, Omar Ibrahım A Almodayfer ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bağcılar, Ağaoğlu My Office'de kuruldu.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 4-6 Kasım'da!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Fuar Hilton Oteli'nde gerçekleşecek.

Office Station Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Office Station Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Hüseyin Alsoy ve Halil Kaynakçıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekaresi 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi.

Bloom Office Gayrimenkul nerede Haberi

Bloom Office Gayrimenkul nerede

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Özdemir ve Asim Ertürk ortaklığında kuruldu.

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bloom Office Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mah.Rüya...