02 / 05 / 2024

Blu Seyf

Blu Seyf

Dış Cephe Isı Yalıtımı'nda lider marka Blue'Safe Mavi Kale, tüm performans testlerinden başarılı sonuçlar alarak Avrupa Birliği Teknik Organizasyonu'nun ETAG 004 belgesini almaya hak kazandı

Villa Blu'da vade farksız 12 taksit! Teslimler Ocak'ta!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul projesindeki villaların teslimleri 2024 yılının Ocak ayında yapılacak. VillaBlu projesinde vade farksız 12 taksit imkanı sağlanıyor.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

Blue Diamond’da bir çift elmas küpe 3.381 TL’ye düştü! 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Blu Diamond, değerli mücevherleri sevenleri mutlu edecek kampanya fiyatlarını  açıkladı. Elmas takılar yarı fiyatının bile altına düştü.  Görenler gözlerine inanamadı! Elmas kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler… İşte 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşababa Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 15 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Demircan, Mustafa Özen ve Samıra Seyfı ortaklığında kuruldu.

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmi Dağdanaşar tarafından kuruldu.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Blu Seyf Haberi

Blu Seyf

EOTA(European Organisation Teknik Approvals) tarafından yayınlanan ETAG 004 standardı, dış cephe mantolama ve ısı yalıtım sistemleri için Avrupa sınırları içinde zorunlu bir değerlendirme ve kalite sistemidir. Ürün veya ürün grupları belirli bir dönem (Isı yalıtım sistemleri için 30 yıl) yaşlandırma testlerine tabi tutularak, bu dönem içinde aşırı soğuk ve sıcaklarda, rüzgâr ve yağmur gibi çevresel etmenlere karşı dirençleri ölçülür. Bu testleri başarılı geçen sistemlere EOTA tarafınca ETAG 004 belgesi verilir.


Isı yalıtım sistemlerini 30 yıl yaşlandırma testlerine tabi tutarak, bu dönem içinde aşırı soğuk ve sıcaklarda, rüzgâr ve yağmur gibi çevresel etmenlere karşı dirençleri ölçülür. Bu testleri başarılı geçen sistemlere EOTA tarafınca ETAG 004 belgesi verilir. Önümüzdeki dönemler de Avrupa Birliği uyum yasaları gereğince Türkiye’de de uygulanması zorunlu hale gelecek...