27 / 04 / 2024

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.



Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Deniz seviyesinden 250 metre yüksekte inşa edilen Acar Blu Karadeniz Etabı'nda, esşiz kuzey ormanlarının yeşili ile Karadeniz'in coşkusu bir araya getiriliyor. 

Aile rezidans özelliği bulunan Acar Blu'da, 250-270 metrekare aralığında değişiklik gösteren 3+1 konutlar ilse görsel zenginlik sunuluyor. 

Acar Blu Karadeniz Etabı nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

40 metrekareye varan her odadan kullanım özelliğiyle evi çevreleyen tera büyüklüğüne sahip balkonlar, bahçe keyfini kata taşıyor. 

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, Acar Blu Karadeniz Etabı'nda talebin sesine kulak verdiklerine dikkat çekti. Özdemir, "Acarkentlilerin, çevresel talebin  istek ve önerilerini dikkate alarak daire tipleri geliştirildi. Daire talep yapısında, kişisel/ailesel tercihlerin, önceliklerin farklılıkları gözlenerek, dizaynlara yansıtıldı. Bu doğrultuda, daire; gündüz ve gece yaşam olanları felsefesine göre 2 ayrı bölüme ayrıldı" diye konuştu. 

Bilge Özdemir, Karadeniz etabı ile Acar Blu'da son perdenin kapanacağını ve bir daha takrarı olmayacak bu lüksün ve dizaynın görülmesini, yatırım ya da yaşam amaçlı ev alacakların kararlarına Acar Blu Karadeniz etabındaki daireleri görmeden yön vermemelerini önerdi. 

Acar Blu Karadeniz Etabı nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Karadeniz Etabı'ndaki TİP 3A dairelerde 69,74 metrekarelik gündüz yaşam alanlarına karşılık, 79,18 metrekarelik yaşam alanı sunuluyor. 

TİP 3B dairelerde ise 64 metrekarelik gündüz yaşam alanlarına karşılık, 87,30 metrekarelik gece yaşam alanı sunuluyor.

36,02 - 43,68 metrekarelik suit ebeveyn yatak odaları ve 18,03 metrekareden 22,01 metrekareye değişen, suit yatak odaları, 1 veya 2 çocuklu ailelere büyük konfor sağlıyor. 

Web: https://www.acarblu.com/

Acarblu Rezidans'ta doğayla iç içe evler alıcılarını bekliyor!

 


Geri Dön