28 / 04 / 2024

Acar Blu Koru Etabı satışta!

Acar Blu Koru Etabı satışta!

Firma: Acarlar Şirketler Topluluğu

Proje: Acar Blu Koru Etabı

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...



Avrupa Yakası'nın en yaşanabilir alanlarından olan Beykoz-Acarkent, 3 köprü ve otoyollara yakınlığı ile  kara, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanına erişim kolaylığı ile hava, Çubuklu & İstinye feribot olanakları ile deniz ulaşım alternatiflerine kolay erişilebilir konumda bulunuyor. 

Deniz seviyesinden 250 metre yükseklikte hayata geçirilen Acar Blu'nun Koru etabında, 110 metrelik bina yüksekliği, her residence evin nefes alan yapı özelliği, her odayı çevreleyen geniş teras balkonlar ile Karadeniz ve Kuzey Ormanlarının çevrelediği, yeşilin ve doğanın içinde yaşam sunuluyor.

Optimum villa büyüklüğünü eve getiren, tüm yatak odalarında insuit banyo tasarımıyla hijyen ve otel konforu sağlayan Acar Blu'nun Koru etabında satışlar başladı. 

Acar Blu Koru etabında daire örnekleri ziyarete hazır hale geldi. 

Acar Blu Koru Etabı fiyatları!

120 Rezidans Daireden oluşan Koru etabında, yüzde 30 Acarkent öncelikli satışlar sona erdi, yerleşim ve yaşam süreci başladı. Şimdi, Acar Blu Koru etabında; 

- 120 metrekare 1+1 daireler; 2.306.138-TL’ den…
- 175 ile 195 metrekare 2+1 daireler; 3.117.156-TL’ den…
- 215 ile 275 metrekare 3+1 daireler; 4.522.800-TL’ den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, Acar Blu projesi ile sektöre getirdikleri farklılık ve yenilikleri şöyle açıklıyor.  

AİLE RESİDENCE; 

Dünyada sayıları On Binler… Türkiye’ de sayıları Yüzler… İstanbul’ da sayıları Onlar ile ifade edilen 100 metre üstündeki 'gökdelen sınıfı' binalarda;  Acarlar Şirketler Topluluğu  geniş daire metrekareleri ve yüzde 95’i Ayni Katlara yayılmış 3+1 daire alternatifleri ile Aile Residence  yerleşim ve yaşam standartları sunuyor…

İŞ RESİDENCE;

İşim Evimde,
Evim İşimde. 

Acar Blu; Salgın süreci ile değeri daha çok anlaşılan  'ev ve iş yaşamını' ayni çatı altına taşıyor, Acar Blu’ nun yüksek güvenlikli rezidans yaşamında;  business lounge, loby, toplantı odaları,  resepsiyon, sekreter hizmetleri 'Rezidans Ofis' olanakları sunmaktadır.

ARTI RESİDENCE;

Acar Blu Aile Rezidans yaşamında size; İş hayatınızın, Ev hayatınızın, Sosyal Hayatınızın hep fazlasını sunuyor, olanakları 1 asansör uzaklıkta Acar Blu’ ya taşıyor.

Social Life Plus :    

Daire metrekarelerini sınırların üstüne çıkaran bu olanaklar ile dilediğinizde; ev’iniz sizin özeliniz oluyor.

Artı Residence; alanlarımız dostlarınız – arkadaşlarınız ile paylaşacağınız sosyal alanlar  olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle salgın sürecinde Sosyal – Fiziki mesafe koşullarında ,  ihtiyaçlarınıza eksiksiz hizmet veriyor.

-Misafir Ağırlama alanları, 
Misafirlerinizi – Dostlarınızı özel alanlarda dilediğiniz zaman ağırlayabilirsiniz.

-Misafir Mutfağı bölümü,
Yemekli davetlerinizi mutfak olanaklarını kullanarak  verebilirsiniz.

-TV room,  & Sinema Salonu & Game room
Dilediğinizde, Siz ve/veya çocuklarınız eğlencelerini arkadaşları ile buraya taşıyabilir

-Bahçe 
10 bin metrekare yeşil alan, seyir terası, 500 metre uzunluğunda tartar pistli yürüyüş parkuru, 245 metrekare çocuk oyun alanı, Evcil hayvan parkı ve yürüyüş alanları ile Aile rezidansında size İstanbul eşliğinde bahçe keyfi sunuyoruz.

-Kuaför 
Acar Blu AVM kuaförünü veya özel kuaförünüzü davet ederek kullanabilirsiniz… 

-Sports Life Plus :
24 saat doktorlu ambulans hizmeti ile donatılan Acar Blu sakinlerinin hizmetinde;

-Kapalı Yüzme Havuzu 
Günün yorgunluğunu burada atabilirsiniz…

-Fitness merkezi
Colesium özel eğitmenleri eşliğinde veya bireysel çalışmalarınızı son teknoloji olanakları ile yapabilirsiniz.

-SPA
Özel spa, sauna, hamam alanları ile hizmetinizdedir.
Shopping  Life Plus :  
Ayni çatı altında 1 asansör uzaklıkta;

-3 M MİGROS Market
-Ev & Bahçe Dekorasyon Merkezi
-Kafe
-Kuaför 
-Lostra & Kuru temizleme

Acarkent'in içindeki Collesium, okullar,süper marketler, kuaförler, eczaneler, bankalar, restoranlar, açık hava yürüyüş alanları, parklar gibi birçok sosyal ve ortak alandan faydalanan ACAR BLU ile Aile Residans kavramı ile tanışmaya davet ediyoruz. 

Acar Blu Koru Etabı iletişim:

Web: www.acarblu.com

Tel: 0216 485 14 14


projeye sor



Geri Dön