03 / 05 / 2024

Blu TV

Blu TV

Netflix’in ardından BluTV ye de zam geldi. Peki BluTV nin aylık ücreti ne kadar olacak? Rakiplerinden geri kalmadı ve BluTV de abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. İşte BluTV kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni fiyat listesi.

İş Bankası’ndan görülmemiş kampanya! 10 bin TL kredi çekene doğalgaz desteği ve Blu TV üyeliği hediye!

İş Bankası’nın başlattığı “Müşteri olmak istiyorum” kampanyasında 10 bin TL taksitli avans çekenlere hem doğalgaz faturası yardımı  yapıyor hem de Blu TV üyeliği hediye ediyor.

Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık abonelik tam fiyat listesi…

Eğlenceli vakit geçireceği aktivite arıyor. Dizi ve film izlemek isteyenler için aylık abonelikli dizi film platformları imdadınıza yetişiyor. Aylık abonelik fiyatının ne kadar olduğu ise herkes için merak konusu. İşte Netflix, Disney+, Amazon Prime, MUBİ, BLU TV ve İNDİEFLEX 30 Ağustos 2022 aylık

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

İstanbul'un siluetini bozan Çamlıca'daki radyo ve TV vericilerini tek bir vericide toplayacak şekilde planlanan dev kulenin restoran bölümü monte edildi.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat çalışmaları 2016 yılında başlamıştı ve bu yıl içinde de tamamlanması planlanıyor. Peki Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi ne kazandıracak?

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi giydirilmeye başlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Çalışmaların yıl sonunda tamamlanması planlanırken kulede dış giydirme ve kaplama işlemlerine başlandı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin ilk 3 katı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor. Avrupa'nın en yüksek kulesinin ilk 3 katı tamamlandı. 

Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum!

İstanbul Cami ve Eğitim Kültür Hizmetleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ergin Külünk, Çamlıca Camii ve Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Külünk, projelerin açılış tarihini Cumhurbaşkanı'nın belirleyeceğini söyledi.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşıldı. 2016'dan beri inşaat çalışmaları devam eden projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Flamingo Blu'da yüzde 20 + yüzde 5 indirim!

Flamingo Blu projesinde kalan son 20 daire için yüzde 20 + yüzde 5 indirim sağlanıyor. Makrapoli İnşaat, projesiyle konut seferberliğine ek fırsat sunuyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi yıl sonunda hizmete açılacak!

16 parçadan oluşan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi’nin 165 metrelik anten montajı bitmek üzere. Avrupa’nın en uzun kulesi olacak kule 365 metre yüksekliğiyle sahip.  

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Blu TV Haberi

Blu TV

Son yıllarda oldukça başarılı yayınlara ev sahipliği yapan bijital yayın platformu BluTV, abonelik ücretlerine zam yaptıklarını üzülerek duyurdu. Yapılan açıklamada olumsuz ekonomik göstergeler her kalemde zam getirdiğini belirterek zam yapma kararlarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde BluTV’den yapılan açıklamaya göre, gelen zammın ardından aylık abonelik ücreti 49,90 TL, yıllık abonelik ücreti ise 12 taksit seçeneği ile ayda 29,90 TL olarak yansıtılacak (20.09.2022 tarihinden önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde ücret artışı, bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli) olacağını kamuoyuna duyurdu.Yapılan açıklamaya istinaden en son haziran ayında fiyat artışına gittiği aktarılan platform,

Türkiye’de ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. 

Yapıtığımız incelemelerde  ücretlerde artış oldu ancak BluTV’yi kullanmak için bu kadar para vermek zorunda olmadığınızı belirtmek isteriz. Şimdi burada elbette sizi korsan sitelerine yönlendirme niyetinde...