02 / 05 / 2024

blue boutique son durum

blue boutique son durum

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan MNG Holding Blue Boutique Konutları'nda 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 266 bin liradan başlangıç gösteriyor

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik hesapları için son değişiklikler sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk mavi tik’in 8 dolar karşılığında verileceğini açıklamıştı. Peki mavi tik ücreti nereye ödenecek? İşte bütün detaylar…

Apı Group’tan Royal Blue Montegero projesi!

Yurt dışında birçok proje üreten Apı Group, son projesi Royal Blue Montegero'u basına tanıttı. Karadağ’da yükselen projede ev fiyatları 46 bin 500 Euro’dan başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece son fiyatları!

Bu yıl Ekim ayında teslimleri yapılacak olan Blue Lake projesi Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Kartal Selective Blue yüzde 20 fiyat avantajıyla ön talepte!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Selective Blue'da ön talep sürecinde yüzde 20 kar fırsatı!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Kartal Selective Blue'da kalite ve lüks bir arada!

Selective Blue, İstanbul’un son yıllarda en hızlı gelişen bölgesi olan Kartal sahilinde bulunuyor olmasıyla da yatırım değerinden söz ettiriyor. Proje Alper İnşaat- İtibar İnşaat İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Royal Group Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplamda 87 daire bulunuyor. Sky Blue İstanbul projesi konum olarak İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

Sky Blue Kartal Konutları'nda 365 bin liraya 1+1!

Son 20 adet dairenin kaldığı Sky Blue Kartal projesinde dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Kartal Sky Blue İstanbul'da banka kredili ödemelerle! 375 bin TL'ye!

Kartal Sky Blue İstanbul'da toplamda 87 daire yer alıyor. Son 20 dairenin satışta olduğu projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar daire tipleri bulunuyor.

Sky Blue İstanbul'da son 20 daire!

Okay Mimarlık, Tunart ve Temak'ın ortaklığı ile kurulan Royal Group'un Kartal'da inşa ettiği Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta.

Sky Blue İstanbul'da son daireler satışta!

Royal Group tarafından Kartal'da inşa edilen Sky Blue İstanbul'da son 20 daire satışta. Projede 1+1 dairelerin fiyatı 375 bin liradan başlıyor.

blue boutique son durum Haberi

blue boutique son durum

MNG Holding Blue Boutique Konutları İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da hayata geçiriliyor. Blue Boutique projesi MNG Holding imzası taşıyor.


MNG Holding Blue Boutique Konutları 266 adet konut ve 6 adet dükkandan meydana geliyor. Projede stüdyo dairelerin tamamı satılmış durumda.


Blue Butik Küçükçekmece stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede teslimlerin bu ay sonunda yapılması planlanıyor.


Blue Butik Küçükçekmece fiyatları!


1+1 daireler 266 bin liradan,

2+1 daireler 340 bin liradan başlıyor.


MNG Holding Blue Boutique Konutları sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Blue Butik Evleri nerede?

Blue Butik Halkalı adres: Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


Blue Butik İstanbul iletişim

Telefon:...