29 / 04 / 2024

Blue Dıamond adres

Blue Dıamond adres

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Alyans fiyatlarında yüzde 50 indirim! Düğünü olanlara müjde! İşte Blue Diamond alyans 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar veya alyanslarını yenilmek isteyenler için Blue Diamond'ta alyans fiyatları yüzde 50 indirimle satılıyor. Peki Blue Diamond alyans fiyatı ne kadar? Blue Diamond alyans fiyatı kaç lira? İşte Blue Diamond alyans fiyat listesi 19 Eylül 2022..

Dıamond Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Blue Property İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Property İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Maryam Zalı, Mohammadreza Ehteshamı ve Sajjad Kashanılotfabadı ortaklığında kuruldu.

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de Ufuk Aka tarafından kuruldu.

Blue Ocean İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Ocean İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Abbasnejad tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue One İnşaat Emlak Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsemet Kızılağaç ve Mohamed B. Mohamuud ortaklığında kuruldu.

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Word City Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topdemir tarafından kuruldu.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Blue Dıamond adres Haberi

Blue Dıamond adres

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Saad    Ramadan Yazan Ahmad R Albdour tarafından kuruldu.

Blue Dıamond Emlak Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin, ihracatı, ithalatı, alımı ve satımı konularında faaliyetlerde bulunmak. 2-Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıt araçlarını, spor ve eğlence araçlarını, otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, iş ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam ve parçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı işlerini tüm boyutları ile yapmak, bunların ithalatını, ithalat mutemetliğini ve ihracatını yapmak, yine bunların servis, bakım, onarım ve pazarlamasını...