02 / 05 / 2024

Blue Green suudi

Blue Green suudi

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Suudi'ler Trabzon'daki Blue Green'i satın aldı!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı.

Trabzon Blue Green 70 milyon dolara Suudi yatırımcılara satıldı!

TRABZON'DA inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Trabzon Blue Green projesi Suudi Almassoud Şirketi'ne satıldı!

Trabzon'da inşaatı devam eden Blue Green adlı proje 70 milyon dolara Suudi Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne satıldı. 110 dönüm alanda devam eden projede 610 konut bulunuyor.

Blue Green projesi CNR Emlak Fuarı’nda görücüye çıktı!

CNR Emlak Fuarı’nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

Kasır Yapı, Blue Green'i CNR Emlak Fuarı'nda tanıttı!

CNR Emlak Fuarı'nda yabancılara proje satışı tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı yatırımcıları ağırlayan CNR Emlak 2015 Fuarı bir çok projenin yabancıya satışına ev sahipliği yapıyor.

İncek Blue ve İncek Green etaplarında erken rezervasyon fırsatı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor .

Sinpaş GYO, İncek Blue ve İncek Green'de erken rezarvasyon fırsatı sunuyor!

Sinpaş GYO’nun Ankara’ya değer katan ilk temalı konut projesi İncek Dünyası bünyesindeki İncek Life, İncek Blue ve İncek Green Ankaralıları yeşilin ve mavinin huzurlu dünyası ile buluşturmaya devam ediyor.

Blue Residence Şubat'ta teslim! Minimum 140 bin liraya!

Blue Residence Şubat'ta teslim edilecek. Suudi Arabistan Prensi'nin almış olduğu 6 dairenin birleşimiyle. 12+2'lik bir daire konseptinin oluşturulduğu projede, prensin isteği doğrultusunda özel altın kaplama çalışmaları yapıldı.

Suudi Arabistan prensine komşu olmak 140 bin TL!

ENYAP İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence'ın yüzde 75'i satıldı. 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşan projede, Suudi Arabistan prensinin aldığı 6 dairede 12+2'lik bir daire konsepti de yer alıyor.

Beylikdüzü Blue Residence'ın yüzde 75'i satıldı! 140 bin lira!

ENYAP İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence'ın yüzde 75'i satıldı. 322 adet daire ve 10 adet dükkândan oluşan projede, Suudi Arabistan prensinin aldığı 6 dairede 12+2'lik bir daire konsepti de yer alıyor...

Blue Residence projesinde daire fiyatları 140 bin TL'den başlıyor!

ENYAP İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Blue Residence, 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. Projede, Suudi Arabistan prensinin aldığı 6 daire de 12+2'lik bir daire konsepti de yer alıyor...

Blue Residence'ta minimum 140 bin liraya!

Enyap İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Blue Residence, 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşuyor. Projede, Suudi Arabistan prensinin aldığı 6 daire de 12+2'likbir daire konsepti de yer alıyor.

Blue Green suudi Haberi

Blue Green suudi

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı CNR Emlak Fuarı bugün sona ererken fuarda Kasır Yapı Blue Green Projesi'ni Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattı. Fuarda iki firma arasında satış anlaşması imzalandı. Suudi Arabistanlı firmaya satılan proje ile ilgili bilgi veren firma yetkilisi Kadir Değirmenci şöyle konuştu; "CNR Emlak Fuarı'nda 110 dönüm alanda, 610 konuttan oluşan Blue Green Projemizi 70 milyon dolarlık bir bütçe ile Suudi Arabistanlı Almassoud Yatırım ve İnşaat Şirketi'ne sattık. Trabzon'daki yüzde 40'ını tamamladığımız yapım aşamasında olan konutlar, tam Arapların yaşam alanlarındaki beklentilerini karşılayacak şekilde yeşil doğanın içerisinde deniz manzaralı bir alanda inşa ediliyor." 


Yeni...