09 / 05 / 2024

Blue Moon Yapı iletişim

Blue Moon Yapı iletişim

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Elon Musk’ın satın adlığı Twitter paralı mı olacak? Tüm dünya bu haberi konuşuyor

Geçtiğimiz günlerde Twitter’ı 44 milyara satın alan Elon Musk, ücretli abonelik sistemiyle işleyen Twitter Blue’ya ağırlık vermeyi planladığını açıkladı. Twitter Blue’ya yapılan yatırımların ardından platformun ücretli aboneklikler sayesinde 10 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!    

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moon Desıgn Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik ve Sevcan Düzgüney ortaklığında kuruldu. 

Metal Yapı Konut'tan Evim Türkiye Fuarı'na özel indirim!

Evim Türkiye Fuarı’na Blue Lake ve Kemerlife XXIII projeleriyle katılan Metal Yapı Konut fuara özel olarak yüzde 15 indirim uyguluyor.

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Moon Blue Turizm Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Blue Turızm Gayrımenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadı Abdullah Almutlaq tarafından kuruldu. 

Blue Lake nerede?

Blue Lake projesi Metal Yapı Konut  A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede inşa ediliyor. Peki Blue Lake nerede?

Blue Lake kampanyalı ödeme planı!

Metal Yapı Konut A.Ş. tarafından Küçükçekmece Gölü'ne komşu konumda hayata geçirilen Blue Lake'te 120 aya varan vadelerle ev sahibi olunabiliyor..

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sky Yapı Endüstri İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Shımon Dadon ve Yaacov Shmuel ortaklığında kuruldu. 

MyWay Wins Blue'da 2 bin 400 TL taksitle!

800 adet daireden meydana gelen  Myway Wins Blue projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak. Proje 27 bin metrekare arsa alanına sahip..

Blue Moon Yapı iletişim Haberi

Blue Moon Yapı iletişim

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış  Ataşcı tarafından kuruldu.

Blue Moon Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat...