30 / 04 / 2024

blue residence ne zaman teslim

blue residence ne zaman teslim

Enyap İnşaat, yönetim kurulu başkanı Vedat Mavuzer "Kaliteli Zaman, Yaşam, Huzur Enyap İnşaat Projelerinde mevcut. Anahtar teslimi yapılacak projelerin, Enyap İnşaat güvencesiyle % 50 prim sağlayacağı garanti ediliyoruz'' dedi.

Blue Residence ne zaman teslim?

Blue Residence ne zaman teslim? sorusuna 2013 Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Beylikdüzü Blue Residence projesinde evlerin satış fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Enyap Suudi prensin sarayını yılsonunda teslim edecek!

Enyap İnşaat’ın hayata geçirdiği Blue Residence’tan 6 adet konut satın alan Suudi Arabistan Prensi’nin mini sarayı yılsonunda teslim ediliyor. 12 oda ve 2 salondan oluşan dairede, özellikle altın malzemelere yer verildi...

Blue Residence satış ofisi!

Blue Residence satış ofisi ve adres bilgisi şöyle: Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No:13 Beylikdüzü / İstanbul - Beylikdüzü Blue Residence satış ofisi: 0212 853 44 93

Uygun fiyatlı akıllı telefon arayan şimdi Migros’a gidiyor! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Reeder P13 Blue Plus Migros’ta uygun fiyata satışa çıktı. Peki Migros’ta Reeder P13 Blue Plus ne kadar? İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sinpaş GYO İncek Life ve İncek Blue 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili, Çankaya İlçesinde bulunan İncek Life ve İncek Blue Projesi'ne ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Turaçlar, Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi!

Turaçlar A.Ş., Sunis Yapı ile lüks konut pazarına girdi. Firma ilk olarak Antalya'nın Konyaaltı sahilinde yapımı devam eden Sunis Blue Residence'yi hayata geçiriyor. 

Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışta!

152 lüks konuttan meydana gelen Sunis Blue Residence 10 Şubat'ta satışa çıkacak. Proje yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak. 

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Küçükçekmece Blue Lake ne zaman bitecek?

İstanbul Avrupa Yakası’nda Küçükçekmece’de yükselen Blue Lake projesinde ev fiyatları 179 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Küçükçekmece Blue Lake ne zaman teslim?

Küçükçekmece Blue Lake projesinde satış fiyatları 198 bin dolardan başlıyor. Blue Lake Küçükçekmece'de konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

blue residence ne zaman teslim Haberi

blue residence ne zaman teslim


1997'den bu yana, binlerce insana yaşam alanları yaratan Enyap İnşaat, yönetim kurulu başkanı Vedat Mavuzer, alanındaki öncülükleri ve projeleriyle dikkati çekiyor. Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kurduklarını söyleyen Mavuzer yerli ve yabancı yatırımcıların da ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti ve "Enyap İnşaat projelerinden Blue Residence yabancıların ilgi odağı olup, satın aldıkları konutları Şubat ayında teslim almayı sabırsızlıkla bekliyorlar. Kaliteli Zaman, Yaşam, Huzur Enyap İnşaat Projelerinde mevcut. Anahtar teslimi yapılacak projelerin, Enyap İnşaat güvencesiyle % 50 prim sağlayacağı garanti ediliyoruz''' dedi. 


Bursa...