04 / 05 / 2024

Blue Star Danışmanlık iletişim

Blue Star Danışmanlık iletişim

Blue Star Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Teimouytash tarafından kuruldu.

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ifra Shaukat ve Muhammad Umar ortaklığında kuruldu.

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Blue Maps Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Petek Koçak tarafından kuruldu.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Global Yatırım Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Tüfekçi tarafından kuruldu.

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Morning Star Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Morning Star Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Niloufar Hazerkhedmati tarafından kuruldu.

Diamod Blue Gayrimenkul Danışmanlık ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Diamod Blue Gayrimenkul Danışmanlık ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Waseem Khaddam Aljeme tarafından kuruldu. 

Blue Star Danışmanlık iletişim Haberi

Blue Star Danışmanlık iletişim

Blue Star Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reza Teimouytash tarafından kuruldu.

Blue Star Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Göztepe Mah. Batışehir Cad. Batı Şehir Sit. K.3 Blk. No:2/2/072...