28 / 04 / 2024

Blueplanet teslimleri

Blueplanet teslimleri

Şenkaya İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Blueplanet projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Blueplanet Kurtköy Evleri'nde yüzde 10 peşinatla! Kalanı teslimde öde!

Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunan Blueplanet Kurtköy Evleri'nde tapu teslimleri de hemen yapılıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Blueplanet'te yüzde 10 peşinatla! 2015 sonunda teslim!

Blueplanet projesinde tapu teslimleri hemen yapılıyor. 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut seçeneğinin yer aldığı Blueplanet Kurtköy projesinde yüzde 10 peşinat sonrasında teslimde öde modeli uygulanıyor.

Blueplanet Kurtköy'de yıl sonu teslim konutlar! Yüzde 10 peşinatla!

Yüzde 10 peşinatlı ödeme seçeneklerinin uygulandığı Blueplanet Kurtköy'de daireler yıl sonu teslim edilecek. 254 daireden oluşan projede yer alan konutların tapu teslimleri ise hemen yapılıyor.

Kurtköy Blueplanet'te yüzde 10 peşinatla! Tapular hemen teslim!

Tapuların hemen teslim edildiği Kurtköy Blueplanet projesinde yer alan daireler için yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projede daire teslimleri ise Aralık 2015'te yapılacak.

Blueplanet Kurtköy'de hemen tapu teslim daireler özel ödemelerle!

Birden fazla cazip ödeme seçeneklerinin sunulduğu Blueplanet Kurtköy projesinde yer alan dairelerde tapu teslimleri hemen yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri ise 2015 yılının Aralık ayında yapılacak.

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı!

Toplam 110 tane konuttan meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti teslimleri başladı. Projedeki dairelerin teslim işlemleri 31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı!

Toplam 472 tane daireden meydana TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk Mevkii konut teslimleri başladı. Projedeki konutların teslimleri 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. Daire fiyatlarının 285 bin TL'den başlangıç gösterdiği Demir Romance teslimleri ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor. Teslimlerin 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği projede teslim işlemleri Ankara Mamak Yatıkmusluk Şantiyesinde yapılacak.

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

Blueplanet teslimleri Haberi

Blueplanet teslimleri

Şenkaya İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Blueplanet projesinde yer alan daireler 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.


Kurtköy Blueplanet'te yer alan dairelerin tapuları hemen teslim ediliyor. Proje 4 bloktan meydana geliyor.


Teslimlerinin 2015 Aralık'ta yapılması planlanan projede dairelerin alanları 52 metrekareden başlayıp 233 metrekareye kadar yükseliyor.


10 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Blueplanet'te  İş Bankası ile özel konut kredisi sağlanıyor.  Yüzde 25'lik peşin ödemeye banka kredisi kullanılan projede yüzde 10 peşinat sonrasında teslimde öde modeli uygulanıyor. 


Blueplanet adres bilgileri:Yenişehir Mah. Millet Caddesi Menekşe Sokak No: 1 Kurtköy/Pendik/İstanbul 


Blueplanet iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 482 00 08

Web: www.blueplanet.com.tr

Öznur...