05 / 05 / 2024

BM İzolasyon Mühendislik kimin

BM İzolasyon Mühendislik kimin

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaşıkçı İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Maksimumyapı İzolasyon Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maksimumyapı İzolasyon Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ozan Orhan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay İzolasyon Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahadır Kırıkçı ve Mustafa İnanır ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu.

BM Mühendislik'in acı günü! Süleyman Kazanç vefat etti!

BM Mühendislik ve İnşaat'ın Genel Müdürü Hakan Kazanç'ın babası Süleyman Kazan. vefat etti. Merhumun cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

BM Summer Mühendislik Danışmanlık Eğitim Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BM Summer Mühendislik Danışmanlık Eğitim Araştırma Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çolakoğlu İzolasyon Çelik Konstrüksiyon Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çolakoğlu İzolasyon Çelik Konstrüksiyon Mühendislik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Tic.Ltd.Şti., Alaattin Toprak tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Pendik, Sülüntepe Mahallesi, Kumsal Sokak'ta kuruldu.

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Çatısan Çatı İzolasyon Demir Çelik Mühendislik Akaryakıt Taş. İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. Mevlüt Suat Değirmecioğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Büyükçekmece, Çakmaklı Mahallesi'nde açıldı.

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Maad Mobilya İzolasyon Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 60 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de açıldı.

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlban Yapı İnşaat İzolasyon Mühendislik Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup İlban tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Kalite İzolasyon Malzemeleri ve Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalite İzolasyon Malzemeleri ve Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Havva Ünlü tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat'ta kuruldu.

Keskinler İzolasyon Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinler İzolasyon Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 Kurtköy Mahallesi Ankara Caddesi No:339 adresinde kuruldu...

BM İzolasyon Mühendislik kimin Haberi

BM İzolasyon Mühendislik kimin


BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Yüce Mersin tarafından kuruldu. 


BM İzolasyon Mühendislik Yapı ve İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj...