19 / 05 / 2024

bmb mimarlık mimari ve inşaat sorumlusu Orkun Balaban

bmb mimarlık mimari ve inşaat sorumlusu Orkun Balaban

Mimar Orkun Balaban kimdir? Orkun Balaban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orkun Balaban, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Orkun Balaban...

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

Zeyrek Mimari Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyrek Mimari Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Aydın tarafından kuruldu.

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

GMW Mimarlık 19'uncu yılını kutluyor!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren GMW Mimarlık, bu sene kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyor.

GMW Mimarlık'tan Balkanlar’da yeni proje: Portonovi Luxury Resort!

İstanbul merkezli mimari tasarım & uygulama ofisi GMW Mimarlık Balkanlar’da  Portonovi Luxury Resort projesinin tasarımını üstlendi...

Türkiye’nin 20 yıllık mimari dönüşümüne genel bakış!

Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Mimarlık Günü vesilesiyle, Ergün Mimarlık, Türkiye'nin 20 yıllık mimari dönüşümünü değerlendirdi...

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

GMW Mimarlık 18 yılda 18 ülkede proje tasarladı!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeye imza atan GMW Mimarlık, kuruluşundan bu yana 18 yılda 18 farklı ülkede toplam 3 milyon metrekareyi aşan alanda tasarladığı projelerle dünya markası olma yolunda ilerliyor.

EvimiTasarla.net online iç mimarlık çözümleri sunuyor!

EvimiTasarla.net sitesi inşaat, mimarlık ve iç mimari dekorasyon sektöründe 20 yıldır hizmet veriyor. Site üzerinden kullanıcılara  iç mimarlık ve dekorasyon hizmeti sunuluyor. 

Arkiteam Mimarlık, iç mimarlık kurallarını yeniden yazıyor!

Bugüne dek onlarca başarılı projeye imza atan Arkiteam Mimarlık, genç kadrosuyla iç mimari alanında Türkiye’nin önde gelen ofisleri arasında yerini alıyor. 

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Cem Yıldırım ve Burcu Yıldırım ortaklığında kuruldu.

bmb mimarlık mimari ve inşaat sorumlusu Orkun Balaban Haberi

bmb mimarlık mimari ve inşaat sorumlusu Orkun Balaban

Orkun Balaban kimdir?

Orkun Balaban, 1991 yılında mezun olduktan sonra birkaç yıllık mesleki deneyimin ardından 1994 yılında Çeşme ofisini kurmuş ve BMB'nin merkezi yapmıştır.


Şirketin öncelikle mimari ve inşaat işlerinden sorumludur. Önceleri yazlık kışlık konut, işyeri, otel ve pansiyon projeleri gerçekleştirmiştir.


Daha sonra müteahhitlik ve emlak danışmanlığı alanlarında faaliyet göstermiş olup, Çeşme yarımadasında şirketin referanslar kazanmasını sağlamıştır.


İletişim bilgileri:

BMB Proje İnşaat Müşavirlik

Vakıf İş Hanı No:215, Çeşme

35930 İzmir


0232 712 95 76

0232 712 90...