15 / 05 / 2024

bmw i4 nisan fiyatı

bmw i4 nisan fiyatı

BMW i4 son zamanlarda en çok araştırılan otomobillerden biri oldu! Peki, şık tasarımıyla sportif bir görünüm sergileyen BMW i4'ün fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

Şarj beklemeye son! BMW İ4 hayallerinizi gerçekleştiriyor 

BMW i4, benzin veya dizel yakıt kullanmadan sıfır emisyonlu bir şekilde çalışıyor. Elektrikli motor ve büyük bir batarya paketi ile donatılmış olan i4, geleneksel içten yanmalı motorlu araçlara göre daha çevre dostu bir seçenektir. Peki 22 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'den 2023'e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın

Dünyanın en prestijli otomobil firması BMW yeni kampanyasını duyurdu. 10 Nisan -31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, 36 ay veya 80.000 km’yi geçmemiş tüm BMW otomobiller için %30’a varan indirim sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

Rahat bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız BMW X7 size hitap ediyor demektir

Mükemmel sürüş deneyimi açısından BMW, X7 modelinde mükemmel sürüş özellikleri sunar. Hassas yönetimi, dinamik sürüş deneyimi ve yüksek performansı ile konforlu bir sürüş sağlar. Peki 22 Nisan 2023 fiyat listesi.

Sürüş keyfi en yüksek araç BMW Z4 bayilerde alıcılarını bekliyor! 20 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW Z4'ün en iyi özelliği, sürücü odaklı tasarımı ve yüksek performanslı sürüş deneyimi sunmasıdır. Z4, sportif görünümü, güçlü motor seçenekleri, hızlı ivmelenme ve hızlanma, hassas direksiyonu ve mükemmel yol tutuşu ile sürücülerin adrenalin dolu bir sürüş keyfi yaşamasını sağlar. Peki 20 Nisan 20

Lüks ve Konfor tek bünyede ortaya çıktı! Premium elektrikli sedan arayanlar BMW İ7 tam size göre! 

i7'nin tek bir şarjla 300 millik bir menzile sahip ki bu büyük bir lüks sedan için etkileyicidir. Bu, yeniden şarj etmek için durmanıza gerek kalmadan daha uzun mesafeler sürebileceğiniz anlamına gelir. Peki BMW İ7 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Çevre dostu BMW İ4 ve İ4 M50 uygun kampaya ile bayilerde! İşte 17 Nisan fiyat listesi

Elektrikli araçlar, yakıt maliyetlerinizi düşürerek ve geleneksel gazla çalışan araçlara kıyasla daha az bakım gerektirerek uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. BMW'nin elktrikli versiyonları olan İ4 ve İ4 M50'de size bu olanağı sunuyor.

Yüksek performans ve motor gücü ile BMW 8 bayilerde! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 8 Serisi'nin en büyük özelliklerinden biri yüksek performans sunmasıdır. Aracın tasarımı, motor gücü ve performans özellikleri, BMW markasının yüksek performans ve sürüş keyfi sunma konusundaki uzmanlığını yansıtır.

BMW 7 Nisan ayında zamlandı mı? İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 7 serisinin en büyük özelliği, üstün teknolojik özellikleri ve lüks tasarımı ile premium otomobil segmentindeki rakipleri arasından sıyrılmış bir araç olmasıdır. Bu özellikleri sayesinde, BMW 7 serisi sürücülerine yüksek performans, konfor, ve güvenlik sunmaktadır.

Sürüşü en konforlu araç BMW 6 Nisan zammı ne kadar oldu? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 6 Serisi, yüksek performanslı motorları sayesinde sürüş keyfini artırır. Ayrıca bu araç, sportif süspansiyon sistemi ve dinamik sürüş özellikleriyle sürüş deneyimini daha da eğlenceli hale getirir. Peki BMW 6 12 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

bmw i4 nisan fiyatı Haberi

bmw i4 nisan fiyatı

En çok tercih edilen markaların başında gelen BMW'ye ilgi oldukça yoğun. Metalik siyah/sapphire, metalik beyaz/mineral, metalik turuncu/sunset, metalik mavi/portimao, metalik yeşil,sanremo, metalik gri/brooklyn, metalik gri/dravit, metalik mavi/tanzanite ve metalik kırmızı/aventurine olmak üzere BMW i4'ün 9 renk seçeneği bulunuyor. Profesyonel sürüş asistanı sayesinde sürüş koşullarında veya sıkışık trafikte en uygun konforu ve güvenliği sağlıyor. Sürüş asistanının içeriğine ek olarak gelişmiş direksiyon ve şerit kontrol asistanı, şerit değiştirme ve acil durum durdurma asistanı ve aktif yandan çarpışma koruması özellikli şeritte tutma asistanı sunuluyor. Sıkışık trafikte durdurma ve yeniden çalıştırma dahil olmak üzere öndeki araçla aradaki mesafeyi otomotik olarak korur.

Ayrıca direksiyon ve şerit kontrol asistanı, park asistanı, geri vites destek asistanı ve yardımcı sürüş görünümü ile artık yolculuklar çok daha...