23 / 07 / 2024

BMW'den 2023'e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın

BMW'den 2023'e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın

Dünyanın en prestijli otomobil firması BMW yeni kampanyasını duyurdu. 10 Nisan -31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olmak üzere, 36 ay veya 80.000 km’yi geçmemiş tüm BMW otomobiller için %30’a varan indirim sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde.




GARANTİ+3 PAKETİ NEDİR?

Garanti+, BMW otomobile sahip olanların, otomobillerinin kanuni garanti manları dolduğunda satın aldıkları paket içeriğince kullanabildikleri, kanuni garantiden bağımsız, ilave garanti hizmetine verilen isimdir. Garanti+ vesilesi ile, satın aldığınız BMW otomobilinizin 2 yıllık yasal garanti zamanını, tercih ettiğiniz Garanti+ paketinin kapsam zamanı/kilometresi kadar uzatmanızı sağlar.

BMW den 2023 e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın

Dahil olduğunuz Garanti+ paketinde var olan sene ya da kilometre sınırından hangisi önce dolarsa Garanti+ paketinin hükmü sonlanmış olur. Satın aldığınız Garanti+ paketi, otomobilinizin taahhütnamede söylenen parçalarını teminat bağlamına dahil eder ve oluşabilecek mekanik ve elektrik-elektronik arızalara karşı otomobilinizi tercih ettiğiniz Garanti+ paketi dahilinde bir nevi muhafaza altına alır. Garanti+’ın sunduğu, kanuni garanti zamanı sonlandığında kullanılabilen bu ilave muhafaza nasıl gerçekleştirilir? Meydana gelebilecek mekanik ve elektrik-elektronik sorunlar karşısında Garanti+, hiçbir dış etken olmadan işlevini bitiren bir parçanın tamiratını ya da değiştirilmesini sağlayarak bunu yapar. Böylece oluşabilecek problemin en kesin ve profesyonel çözümüne ulaşmış olursunuz.

BMW'den 2023'e damga vuracak kampanya! Tüm modellerde yüzde 30 indirim! Bu tarihi kaçırmayın


Geri Dön