15 / 05 / 2024

BMW İ4

BMW İ4

BMW'nin i4 modeli, en popüler araçlar arasında yer alıyor. BMW i4'ün satış fiyatı, arama motorlarında en çok aranan konulardan biri haline geldi. Peki, BMW i4 fiyatları ne kadar? BMW i4 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 22 Ağustos 2022 BMW i4 fiyat listesi...

Yeni BMW İ4 Türkiye piyasasına girdi! İşte 2022 mart fiyat listesi...

Türkiye'de en çok sevilen otomobil markalarından biri olan BMW, İ4 modelinin fiyat listesini yeniledi. İ4 modelinin özellikleri ve yenilenen fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Herkes zam beklerken BMW ters köşe yaptı! İşte BMW 4 Serisi fiyatı...

BMW, ekim ayı kapsamında belirlediği fiyat listelerini tek tek paylaşmaya başladı. Son olarak, 3 Serisi’nin fiyat listesini paylaşan BMW, şimdi de 4 Serisi’nin fiyat listesini resmi internet sitesinden duyurdu. BMW’nin paylaştığı fiyat listesine bakıldığında 4 Serisi’ne ekim ayı kapsamında zam gelme

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW 4 Serisi’ne resmen tarihi zam geldi! 4 Serisi tamı tamına 529 bin 200 TL zamlandı!

BMW, merakla beklenen 4 Serisi’nin ağustos ayı fiyatını yayımladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, 4 Serisi’ne ağustos ayında tamı tamına 529 bin 200 TL zam geldi.

BMW’nin bu serilerine çok konuşulacak zam geldi! Zammı görenler adeta neye uğradığını şaşırdı!

BMW; 3, 4 ve 5 serilerine zam yaptığını açıkladı. BMW’den yapılan açıklamaya göre, zammın temmuz ayını kapsadığı ve yapılan zamda dolar kurunda yaşanan artışın etkili olduğu öğrenildi.

BMW İ4 ve İ7 modellerinde sürpriz fiyat! İ4 ve İ7 modellerinin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında fiyat listesinin güncellenmesinin ardından İ4 ve İ7 modellerinin yeni fiyatı arama motorlarından araştırılmaya başlandı.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Lüks, kalite ve performansın öncüsü BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Mayıs ayı fiyatı ne oldu? 

BMW 4 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen bir otomobil modelidir. 4 Serisi, BMW'nin 3 Serisi modelinden türetilmiştir ve daha sportif bir coupe veya cabriolet tarzı sunar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Çevre dostu BMW İ4 ve İ4 M50 uygun kampaya ile bayilerde! İşte 17 Nisan fiyat listesi

Elektrikli araçlar, yakıt maliyetlerinizi düşürerek ve geleneksel gazla çalışan araçlara kıyasla daha az bakım gerektirerek uzun vadede paradan tasarruf etmenizi sağlayabilir. BMW'nin elktrikli versiyonları olan İ4 ve İ4 M50'de size bu olanağı sunuyor.

Mükemmel yol tutuşu ve yüksek performansı ile BMW 4 serisi bayilerde! BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW 4 Serisi, sportif sürüş özellikleri, lüks iç mekanı ve son teknolojik özellikleri nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca şık tasarımı, çeviklik ve performansı ile de dikkat çekmektedir. Peki BMW 4 serisi Nisan zammı ne kadar oldu?

BMW İ4 VE İ4 M50 özellikleri nelerdir? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

i4'ün en büyük özelliği, geleneksel bir BMW sedan aracının sportifliğini, lüksünü ve performansını elektrikli bir sürüş deneyimi ile birleştirmesidir. BMW İ4 ve İ4 M50 özellikleri nelerdir? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

BMW İ4 Haberi

BMW İ4

BMW'nin i4 modeli, en popüler araçlar arasında yer alıyor. BMW i4'ün satış fiyatı, arama motorlarında en çok aranan konulardan biri haline geldi. BMW i4, şık tasarımı ve sportif görünümü ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başardı.

BMW i4; Siyah Metalik / Safir, Beyaz Metalik / Mineral, Turuncu Metalik / Gün Batımı, Mavi Metalik / Portimao, Yeşil Metalik, Sanremo, Gri Metalik/brooklyn, metalik gri/ dravit, metalik Mavi/tanzanit ve metalik kırmızı/aventurin olmak üzere toplam 9 farklı renk seçeneğine sahip.

BMW i4, gelişmiş şerit kontrolü ve direksiyon asistanı, şerit değiştirme asistanı ve acil durdurma seviyesi dahil profesyonel sürüş asistanları ve aktif yandan çarpışma korumalı bir şerit...