30 / 04 / 2024

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.



BMW 4 Serisi Coupé, kendini mevcut eğilimlerin çok daha ilerisinde konumlandırıyor. Bağımsız dizaynı ve klasik coupé silueti, ikonik modellere atıf atarken, kendi karakterini de ön plana çıkarıyor. Modelin hafifliği yola sportif bir biçimde yansırken çevikliği ve performansı da adrenalin düzeyini resmen zirveye çıkarıyor. Neticede, bu güçlü spor Coupé’nin erişilmez havası cazibesini de artırıyor.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

BMW 4 SERİSİ COUPÉ’NİN DIŞ TASARIMI

Kışkırtıcı, özgür ve heyecanlı BMW 4 Serisi Coupé, tartışmasız dış dizaynı ile beraber bireyselliği savunan hırçın bir otomobil görünümü sunuyor. Eşi benzeri olmayan BMW Böbrek Izgaralarını içeren çarpıcı ön bölüm, özgürlüğü vurguluyor. Bunun yanı sıra, BMW 4 Serisi Coupé’nin iddialı görünümünü sembolize ediyor.

BMW 4 SERİSİ COUPÉ’NİN İÇ TASARIMI

Sade bir form içinde gelişmiş özellikleri ile beraber BMW 4 Serisi Coupé’nin iç dizaynı, sürücüyü odak noktası durumuna getiriyor. İç dizayndaki işlevsel tarzının yanı sıra, net dizayn dili ve yüksek kaliteli dizayn öğeleri çağdaş ve özgür bir hava oluşturuyor.

Peki, BMW 4 Serisi'nin teknik özellikleri neler? Yeni fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön