30 / 04 / 2024

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.



Özellikle Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan BMW, tüm modellerinin haziran ayı fiyatını belirlediğini bildirdi. BMW’ni bu duyurusunun ardından 5 Serisi’nin yeni fiyatı ve teknik özellikleri hayranları tarafından merak edilmeye başlandı.

Bu araç, sportif business sedanın zirvesinde. İlk bakışta dinamik silueti ve sadeleştirilmiş dizayn diliyle kendini ifade eden, şık ve atletik bir etki ortaya koyuyor. Pürüzsüz yüzeyleri ve keskin konturları şık dış dizayna çağdaş ve teknolojik bir atmosfer kazandırıyor. Şık ve işlevsel iç dizayn, geleceğe dönük teknolojiler ve sportif özellikleri ile beraber aracın yenilikçilik tutkusunu tamamlıyor. Etkileyici sürüş dinamikleri ve yenilikçi teknolojileri ile beraber BMW 5 Serisi Sedan, konforlu ve özgüvenli bir hava yakalıyor. Bunun yanı sıra, kısa veya uzun tüm yolculuklarda eşsiz bir sürüş keyfini de beraberinde getiriyor. 

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

BMW 5 SERİSİ SEDAN'IN TASARIMI, İŞLEVSELLİĞİ VE SÜRÜŞ ASİSTAN SİSTEMLERİ

Bu otomobilin uzun aks aralığı, uzatılmış motor bölümü kapağı ve akıcı tavan çizgisi gibi BMW'ye has oranlar ile sportif ve özgüvenli karakterini bir sonraki aşamaya taşıyor. Sadeleştirilmiş aerodinamik yüzeyler ile kontrast ortaya koyan keskin konturlar sadeliğin ön plana çıktığı çağdaş bir görünüm sağlıyor. Aynı zanabda, BMW Böbrek Izgaraları ve BMW Laserlight, aracın ön kısmına dinamik ve yenilikçi bir karakter veriyor. Böbrek Izgaralar ile kusursuz bir uyuma sahip farlar hem aracın genişliğini vurguluyor hem de araca olağanüstü bir şıklık ve duruş kazandırıyor. Bu tarz, arka rüzgarlıktaki serbest biçimli egzoz çıkışlarına kadar uzanıyor. Bütün bunların neticesi olarak, genel anlamda şık ve sportif bir görünüm sağlanıyor.

Peki, BMW 5 Serisi'nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön