03 / 05 / 2024

BMW M

BMW M

BMW XM, otomotiv endüstrisindeki dengeleri değiştiriyor.

Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor! M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 liradan satışta!

Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW'nin tamamen elektrikli kompakt Spor Aktivite Coupe (SAC) modeli Yeni BMW iX2 eDrive20 yollara çıkıyor. Yeni BMW iX2 eDrive20, M Sport tasarım paketiyle 2 milyon 744 bin 500 TL liste fiyatı ile satışa sunuldu. 

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW’den ekim müjdesi! Bu modellere zam gelmedi!

BMW, ekim ayı kapsamında 1 Serisi’nin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında BMW’nin 1 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

BMW’den eylül müjdesi! Z4’e bu ay zam gelmeyecek!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan BMW, Z4 hayranlarına güzel bir haber verdi. BMW, Z4’e eylül ayı kapsamında zam yapmayacağını açıkladı.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

Tamamen elektrikli BMW İ4’ün yeni fiyatını duyanlar resmen neye uğradığını şaşıracak!

BMW’nin çok sevilen ve büyük ilgi gören modellerinden İ4’ün ağustos ayı fiyatı belli oldu. Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklayan BMW, İ4 modelinin de yeni fiyatını paylaştı.

BMW M modeline tam 130 bin 300 TL zam yaptı! En ucuz BMW M modeli ne kadar oldu?

Ağustos ayı kapsamında hemen hemen tüm modellerine zam yapan BMW, M modellerine de zam yaptı. Tüm M modellerinin fiyat listesini revize eden BMW’nin güncel fiyat listesini paylaştı.

BMW 3 Serisi 2 bin 300 TL zamlandı! En ucuz BMW 3 Serisi ne kadar oldu?

BMW, ağustos ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin yeni fiyatlarını tek tek güncellemeye başladı. Buna göre; BMW, ağustos ayı kapsamında 3 Serisi’ne sadece 2 bin 300 TL zam yaptı.

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

BMW M Haberi

BMW M

Birden fazla M otomobili ve motorunun üretimine ev sahipliği yapmış BMW Group'un Amerika'daki Spartanburg Fabrikası'nda 2023'ün ilk çeyreğinde üretimine başlanacak olan BMW XM, plug-in hybrid elektrik motoruna eşlik eden 4.4 litre hacminde, V8 silindirli, M TwinPower Turbo beslemeli içten yanmalı motora sahip. M ruhunu yansıtan yüksek devir çevirme karakteriyle fark yaratan BMW XM, M HYBRID motor teknolojisi ve 8 ileri M Steptronic şanzımanıyla 0'dan 100 km/s hıza sadece 4.3 saniyede ulaşıyor. Tamamen elektrikle 82-88 km gidebilen ve 140 km/s hıza kadar emisyonsuz bir sürüş sunan BMW XM, karma olarak 1.5-1.6 lt/100 km yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor.

BMW X Modellerinden Gelen Sağlam Dokunuşlar ve Güçlü M Hatları

BMW'nin yeni tasarım anlayışıyla şekillenen BMW XM, SAV formlarındaki kaslı gövdesi, sportif silüeti ve çarpıcı...