31 / 07 / 2024

BNC ticaret adres

BNC ticaret adres

BNC İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Şahin tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

BNC İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Şahin tarafından kuruldu.

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Group İnşaat Gıda Spor Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  30 bin TL sermaye ile bugün Özcan Çikdem tarafından kuruldu. 

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

BNC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BNC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahsum Binici tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs 2015 tarihinde Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Vahdet Caddesi'nde kuruldu.

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Okka Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres; Osmanbey Abidei Hürriyet Cad. No:48 D:1 Şişli - İstanbul...

Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Noor Gayrimenkul Danışmanlığı ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; Haseki Sultan Mah. Turgut Özel Millet Cad. No:21/7 Fatih - İstanbul.

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Ege Yakası Halkalı adres bilgileri!

Ege Yakası Halkalı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projedekafeler, meyve bahçeleri, yaz kış kullanılan panoramik havuz, organik ürünlerin satıldığı ticaret alanı, spor alanları, çocuk oyun alanları yer alıyor.

BNC ticaret adres Haberi

BNC ticaret adres

BNC İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Şahin tarafından kuruldu.

BNC İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaçlarını gerçekleştirmek için faaliyet gösterebileceği konular şunlardır: 1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak 2. Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3.Sanatsal organizasyonlar düzenlemek, bu alanlarda etkinliklerde bulunmak, resim, heykel, seramik, fotoğraf film, grafik, müzik ve el sanatları ile sanatsal ve bilimsel kapsamlı faaliyet ve organizasyonlar düzenlemek. 3.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak 4.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak...

Adres: Maslak Mah. Bilim Sok. Sun Plaza Ap.N.5 A/13 SARIYER