16 / 05 / 2024

BNG ikinci mağazaNilgün Gülen

BNG ikinci mağazaNilgün Gülen

Ülkemizin uluslararası giyim markası BNG, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci mağazasını Caddebostan’da açtı. BNG koleksiyonlarını kendi giyim stiliyle birleştiren Nebahat Çehre de açılıştaydı.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Apple, Çin dışındaki tüm mağazalarını kapattı! 

Apple, internet sitesinde Çin dışındaki mağazalarını ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak kapattığını açıkladı...

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Samsung ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor!

Güney Koreli Samsung, ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor. Firma Bağdat Caddesi’nde bin 500 metrekarelik bir yer kiralandı

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

Bien Seramik, Rize'de Retaş Yapı mağazasını açtı!

Bien Seramik’in Rataş Yapı bayisinin açılış töreni renkli geçti. Rize’de ikinci mağazasını açan Rataş Yapı, birçok Bien çalışanının da katıldığı törende açılışı Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve Kaymakam Adem Can gerçekleştirdi.

HM İzmir'deki 2. mağazasını açacak!

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Çilek, Ürdün Amman'da yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde tasarladığı tematik koleksiyonlarıyla yurtiçi ve yurtdışında büyüyen Çilek, Ürdün'ün Amman şehrinde ikinci mağazasını açtı.

BNG ikinci mağazaNilgün Gülen Haberi

BNG ikinci mağazaNilgün Gülen


Son yılların gözde giyim markası BNG, ülkemizdeki mağaza sayısını hızla arttırırken, İstanbul Anadolu Yakasındaki Caddebostan mağazasını faaliyete açtı. Türkiye genelinde 12 mağazası bulunan markanın kurucuları Bülent ve Nilgün Gülen’in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta Nebahat Çehre’ye ilgi büyüktü. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de katıldığı açılışta, BNG 2013 İlkbahar-Yaz “Yeni-lenme XIII” temalı yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Tasarımlarıyla göz dolduran BNG, 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile kadınları bu kez de yenilenmeye davet etti ve koleksiyonun özel bir parçası olan deri aksesuarların yanına eklenen, yarı değerli taşlarla oluşturulan takı koleksiyonu kadınların ilgisini çekti. Vücut biçimini vurgulayıp vurgulamama kararını kadınlara bırakan tasarımlar, transparan kumaşların ardından görünen incecik deriler, uçuşan şifonlar hem rahat hem de oldukça gösterişliler. “Ben tasarımlarımda hatları özellikle belirginleştirmiyorum. Ama isteyenin bir kemer ya da...