05 / 05 / 2024

Board Walk

Board Walk

KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Cgt Managment Board Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Cgt Managment Board Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Evran tarafından kuruldu.

ABD'de tüketici güveni 9 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de Conference Board Tüketici Güven Endeksi, Nisan ayında aylık bazda 2,7 puan azaldı ve 101,3'e indi.

Toyota mobilite asistanını tanıttı! Yürüme güçlüğü çekenler için birebir

Toyota, sadece bir otomobil üreticisi değil bir mobilite markası olarak C+walk serisinin ikinci modeli olan yaya mobilite asistanı C+walk S’i ilk kez Japonya’da tanıttı. İşte tüm detaylar...

İnşaat sektöründeki uyuşmazlıklara 'hızlı çözüm' desteği!

İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC) ile Uyuşmazlık Çözüm Kurulu Derneği Dispute Resolution Board Foundation (DRBF) iş birliği anlaşması imzaladı...

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

İSTANBUL, Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan "Cat Walk" (kedi yolu) yeniden yapıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde ana kablo döşeniyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan Cat Walk yeniden yapıldı. Yapılan çalışma sonrası ışıklarını her gece yakan İzmit Körfez Geçiş köprüsü muhteşem bir görsel şölen sunmaya başladı.

İzmir Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolu yeniden yapıldı!

Gebze -Orhangazi -İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmir Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “cat walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Körfez’in inci gerdanlığı parlamaya başladı.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ışıklandırıldı!

İstanbul, Gebze-Orhangazi-İzmit otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında kopan “Cat Walk” (kedi yolu) yeniden yapıldı. Köprünün ışıklandırılmasıyla İzmit körfezi inci gerdanlığına kavuştu.

ACO’dan bol ödüllü bir ürün: Walk-in!

Banyo drenaj sistemlerinde mükemmel işlevselliğin yanı sıra estetiği de birarada sunan ACO’nun, RedDot Product Design Award 2015 ödüllü Walk-in duş kanalı banyo alanlarına güvenliği de getiriyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’nde Kedi Yolu yeniden yapılıyor!

Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında tamamlandıktan kısa süre sonra kopan ‘Cat Walk’ (kedi yolu) yeniden yapılmaya başlandı.

Board Walk Haberi

Board Walk

Klk Yapı projesi olan Board Walk, Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında rezidans dairelerin yanı sıra bulvar mağazaları yer alacak. 


KLK Yapı Board Walk Projesi, karma proje olarak hayata geçiriliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi içinde 500 bağımsız ünite bulunuyor. 


3 bloklu KLK Yapı Board Walk Projesi, 470 konuttan meydana geliyor. KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında toplam arsa alanı 33 bin metrekare olarak belirlendi. 


KLK Yapı Board Walk Projesi kapsamında 2 blok konutlar için bir blok ise rezidans daireler için ayrıldı. KLK Yapı Board Walk Projesi için yıl sonu ön talep toplanacak. 


KLK Yapı Board Walk Projesi teslim tarihi 24 ay sonrası lansmanı ise Ocak 2014 olarak belirlendi. KLK Yapı Board Walk Projesi'nin inşaat alanı 90 bin...