17 / 05 / 2024

bodrum 150 yataklı hastane

bodrum 150 yataklı hastane

77 yataklı olan eski Bodrum Devlet Hastanesi’ne ek olarak 150 yataklı modern ve çağın standartlarına uygun yeni bir hastanenin inşası için çalışmalar başlatıldı.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum'da 24.1 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan 11 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 24 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Anamur Devlet Hastanesi hizmete girdi!

TOKİ tarafından Mersin'in Anamur ilçesinde yaklaşık 22 bin metrekarelik alan üzerinde yapımı tamamlanan 150 yataklı Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Kahramankazan Devlet Hastanesi 2020’de açılacak!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçede yapımına devam edilen tam teşekküllü 150 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi. 

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Develi’de yapımı devam eden 150 yataklı hastane inşaatının yüzde 85 oranında tamamlandığını açıkladı.

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

bodrum 150 yataklı hastane Haberi

bodrum 150 yataklı hastane

İçinde banyo ve lavobası bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek hastane, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile Muğlalıların yanısıra özellikle turizm döneminde yoğun nüfusun ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte inşa edilecek


Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün girişimleriyle yapılacak olan yeni hastane hakkında yazılı bir açıklama yayınlandı.


Açıklama da "Bodrum Devlet Hastanesi mevcut arsası, inşaat alanı sınırlarına ulaştığı için genişleyememekte ve yeni blok inşaatı yapılamamaktadır. Bu sebeple yeni bina yapımı için arsa araştırılmış olup, Konacık Beldesinde bulunan 680, 681, 684 parsellerin kadastro çalışmaları yapılarak hazine adına tescil ettirilmiş ve tek parsel haline getirilerek oluşturulan 167 ada 2 parselde kayıtlı 49 bin 945,01 metrekare büyüklüğündeki taşınmazın Sağlık Bakanlığı’na tahsisi sağlanmıştır. Sağlık Bakanlığı’nca yeni hastane binası projelendirilmiş olup,...