24 / 05 / 2024

bodrum Akgül Grup projesi

bodrum Akgül Grup projesi

Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 7 otelinde bin 680 yatak kapasitesiyle alternatif turizm alanında hizmet veren Ak-Gül Grup, Bodrum’un Mazı bölgesinde inşa edeceği yeni oteliyle grubun yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Bodrum'da konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor!

Bodrum'un lüks semtlerinde konut metrekare birim fiyatları 25 bin ile 370 bin TL arasında değişiyor.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

bodrum Akgül Grup projesi Haberi

bodrum Akgül Grup projesi

Bodrum’un Mazı köyünde 50 dönüm alan üzerine kurulacak tatil köyünün  toplam yatırım maliyeti 100 milyon doları bulacak. Projenin 2016’nın başında hizmete girmesi hedefleniyor. Mimarisiyle İslami hassasiyetler gözetilerek, bir yaşam alanı olacak şekilde tasarlanan tatil köyü villa, sosyal ve günübirlik tesis olmak üzere üç ayrı bölümden oluşacak. Kadınlar sadece havuz ya da denizde değil, odalarından çıktıktan sonra tesisin büyük bir bölümünde rahat hareket edebilecek.


Otelin tamamlanmasıyla 500 ila 800 kişinin istihdam edileceğini belirten Ak-Gül Oteller Grubu CEO’su Turan Altun, alternatif turizmi tercih eden müşterilere ne konut, ne tatil köyü ne de oda sitemi tam olarak uygun olmadığını ve bunun da sıkıntı oluşturduğunu söyledi.


Bugüne kadar İslami otel olarak yapılan yerlerin dönüştürme yerler olduğunun kaydeden Altun, “Biz ilk defa mimarisini konsepte uygun şekilde...