18 / 05 / 2024

Bodrum Akyarlar haberleri

Bodrum Akyarlar haberleri

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Özak GYO'nun Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu?

Özak GYO, Muğla Bodrum Akyarlar'da yer alan arsası ile ilgili 2022 yılı değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri ne kadar oldu? İşte Özak GYO Muğla Bodrum Akyarlar arsasının değeri...

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

Özak GYO Bodrum Akyarlar'dan arsa aldı!

Özak GYO Muğla İli Bodrum İlçesi Akyarlar Mahallesinde bulunan 345.492,18 metrekare alana sahip arsayı satın almaya karar verdi. Tapu deri 2 Aralık tarihi itibariyle gerçekleştirildi.

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA açıldı!

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA, Bodrum Akyarlar'da hizmete açıldı...

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık tarla!

Bodrum Sulh Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Akyarlar Mahallesi, 280 ada 85 parselde yer alan 38 bin 867 metrekarelik tarlayı 8 milyon 550 bin 878 TL'ye satıyor...

Muğla Bodrum'da 11.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 11 milyon 311 bin 182 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum İlayda Beach Club icradan satılıyor!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan İlayda Beach Club adıyla işletilen gayrimenkul 23 milyon 953 bin 230 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Bodrum'da 26 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Akyarlar Mahallesi'nde yer alan mandalin bahçesi vasıflı gayrimenkul 26 milyon 54 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bodrum'da 6.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Akyarlar'da bulunan arsanın hisseleri satışa çıkardı. Turizm + konut imarlı arsanın satış bedeli 6 milyon 789 bin 440 TL olarak belirlendi.

Akçabük Tatil Köyü Bodrum devremülk fiyatları!

Akçabük Tatil Köyü Bodrum'un Akyarlar mevkiinde yükseliyor. Akçabük Tatil Köyü'nde 856 daireden meydana geliyor. Akçabük Tatil Köyü Bodrum devremülk fiyatları şöyle:

Bodrum Akçabük Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bodrum Akyarlar'da hayata geçen Akçabük Tatil Köyü'nde 856 daire yer alıyor. Akçabük Tatil Köyü'nde yer alan devremülk fiyatları 6 bin TL'den başlıyor.

Bodrum'da RES tartışması!

MUĞLA’nın Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Kocadon, ilçede Yalıkavak ve Akyarlar mahalleleri arasına iki rüzgar enerjisi santrali (RES) yapılmak istenmesine karşı olduğunu söyledi. İşte açıklamalar...

Bodrum Akyarlar haberleri Haberi

Bodrum Akyarlar haberleri


Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.


Yangın öğle saatlerinde Akyarlar mahallesindeki makilik alanda başladı. Henüz çıkış sebebi belirlenemeyen yangını söndürmek için büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman yangınını söndürme ekipleri karadan, söndürme helikopterleri havadan müdahale başlattı. Rüzgarın etkisi ile sitelere yaklaşan alevler nedeniyle bölgede güvenlik tedbirleri alan jandarma ekipleri anons araçları ile evlerinde uyuyan tatilcileri uyandırmaya çalıştı. Öğle saatlerinde başlayan ve bir türlü söndürülemeyen yangının yerleşim birimleri ve yazlıklara yaklaşması nedeniyle evlerde yaşayan insanlar tahliye edilmeye başlandı. Bir çok tatilci evlerinden çektikleri hortumla alevlere karşı tedbir almaya çalışırken, bazı tatilciler yangını çaresiz bir şekilde izledi. Bölgede...