03 / 05 / 2024

Bodrum altyapı inşaatları

Bodrum altyapı inşaatları

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Tekirdağ Kapaklı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesine ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhale edilecek işin keşif bedeli 12 milyon bin 800 TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Yalıboyu OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesine ait yol, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 960 bin TL olarak belirlendi.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Alaplı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Zonguldak Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Alaplı Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işi ihale edilecek. İhalenin keşif bedeli 11. milyon 541 bin 650 TL olarak belirlendi.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 105 HA) alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Antalya Kapıçay ve Adrasan Gölet inşaatları ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kapıçay ve Adrasan gölet inşaatlarını inceledi. Turkay Özgür, “Bugün teknik ekibimiz ile birlikte Kumluca Adrasan ve Finike Kapıçay Gölet inşaatlarımızda inceleme de bulunduk. " dedi.

Kozan'da inşaatlar yeniden başladı!

Adana'nın Kozan ilçesinde 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. Kent merkezini de kapsayan 6 mahallede inşaatlar başladı, sektör canlandı.

Tarihi Yarımada'da yapılan inşaatlar meclis gündemine taşınıyor!

Meclis'e taşındı Tarihi Yarımada Fatih'te SİT alanlarına yapılan inşaatlar Meclis gündemine taşınıyor. CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Sultanahmet'te inşaatı süren bir otelin temel kazısında çıkan tarihi kalıntıları İçişleri Bakanlığı'na sordu Sit derecesi

Mamak'ta yapılan yeni inşaatlar istihdamı artırdı!

Yapılan yatırımlar sayesinde hızlı ve planlı olarak gelişen Ankara Mamak'ta yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriyor.

Kalekim kış inşaatlarına Wintertech ile çözüm sunuyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, (-10) °C’de dahi yapılara uygulama imkanı sağlayan yenilikçi ürünü ‘Wintertech’ ile zorlu kış şartlarında bile inşaatların durmaması için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Bodrum altyapı inşaatları Haberi

Bodrum altyapı inşaatları

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi


Türkiye'nin tatil denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Bodrum'da yaşanan su sıkıntısı ve altyapı problemlerini yerinde araştırdık. Bodrum sakinlerinin şikayetlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen cevap verdi. Halk, Bodrum'un büyükşehir belediye olmasını isterken, bir yandan da kalıcı projelerin hayata geçirilmesini arzuluyor. Ülgen ise, 26 Ağustos'ta DSİ ana şebeke hattında yaşanan patlama nedeniyle turistik yarımada da su sıkıntısının yaşandığını fakat giderilmesi için depolara su takviyesi yapıldığını ve bölgelere kuyulardan su verildiğini söyledi.


'Yanlış boru kullanıldı'


Ülgen sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle:


Su...