06 / 05 / 2024

Bodrum beyaz evler sezon öncesi bakımı

Bodrum beyaz evler sezon öncesi bakımı

Bodrum ilçesinde beyaz boyalarıyla dikkatleri çeken iki katlı evler, turizm sezonu öncesi bakımdan geçiriliyor. Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Beyaz yakalıların yeni gözdesi taş evler!

Büyük şehirlerden kaçan beyaz yakalının gözdesi taş evler, yatırım aracı olarak ivmesini yükseltiyor. Ege Bölgesi ağırlıklı olan ve restore edilmesiyle 1,5- 2 milyon dolara alıcı buluyor.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt mahalleleri dönüşüyor!

Yıldırım'ın 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde hayata geçilecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle bölgeye depreme dayanıklı yapılar inşa edilecek.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Nef Bodrum: Ege Ruhuyla Hayat Bulan Evler!

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi olan Nef Bodrum'da ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Yalıkavak'ta konut ve otel alanları olacak...

Topkapı Beyaz Park fiyat listesi!

Toplam 371 adet konut ve 9 adet ticari birimden oluşan proje 5 blok halinde yükseliyor. Topkapı Beyaz Park fiyat listesi kapsamında 1+1 evler 398 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Bodrum Pukka Rue Taş Evleri satışa çıktı!

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü'nün organize ettiği Pukka Rue 'Taş Evler Sokağı" tanıtım etkinliği gerçekleşti. Ege Grup'un konut projeleri markası olan Pukka Evleri'nin 3'üncü projesi Pukka Rue Taş Evleri satışa sunuldu.

Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat!

Villa tiplerinin 192 metrekare olarak tasarlandığı proje 22 dönümlük arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor. Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat listesi kapsamında evler 530 bin eurodan başlıyor.

Bodrum beyaz evler sezon öncesi bakımı Haberi

Bodrum beyaz evler sezon öncesi bakımı

İlçeye gelen turistlerin dikkatini çeken, 1974 yılındaki imar planlarına göre iki katlı yapılan ve beyaz renge boyanan Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor. Bahçıvanlar tarafından bahçelerindeki çiçekler ve ağaçlar budanan, kapı pencereleri yeniden boyanan evler, turistlerin karşısına göz alıcı güzelliğiyle çıkmaya hazırlanıyor. Beyaz evlerin kapı ve pencerelerinin, akrep gibi haşerelerin "ateş" olarak algılayıp uzak durmasını sağlamak için yıllar önce mavi renge boyandığı belirtiliyor.Evlerde beyaz boyanın tercih edilmesinde ise sıcak havalarda daha serin olmasını sağlamak olarak açıklanıyor.Öte yandan Bodrum Ticaret Odasınca 2012 yılında yapılan bir araştırmada, ilçede turizme hizmet eden Bodrum evlerinde 38 bin 983 yatak kapasitesi bulunduğu...