05 / 05 / 2024

Bodrum binalar boyama

Bodrum binalar boyama

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı.

Binaların bodrumundaki bahçeler ortak alan mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binaların bodrum katındaki bahçelerin ortak alan olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu tespit edilen binaların iş makineleriyle yıkımı devam ediyor...

Vatandaşlara kritik uyarı: Bodrum ve kömürlükleri kontrol edin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, binalarının riskli olduğunu düşünen vatandaşların bodrum katları, hiç girilmeyen, kömürlük kısımlarını kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

Bodrum’da yüksek katlı binalar yok!

Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapılarıyla Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman” açıklamalarında bulundu.

Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'ne iskan alındı mı?

Yeminli Mali Müşavir Fuat Bergansa, Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'nde 80 metrekare yerine 46.24 metrekarelik daireler için inşaat ruhsatı alındığını iddia etti. Bergansa "Binalar için iskan alınamadı" dedi.

Muğla'daki hizmet binaları hizmete girdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bodrum Bitez, Fethiye Ölüdeniz ve Marmaris Armutalan’da bulunan hizmet binalarının bakım ve onarımlarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Bodrum'daki binalar mavi renge boyanıyor!

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı.

1939 yılında binalar denizden on metre geride inşa edilecekmiş!

1939 yılında belediye deniz kenarında ve şimendifer güzergahında inşa edilecek binaların denizden on metre geride ve bodrum ile bir kattan ibaret yapılacak binalara inşaat ruhsatı verecekmiş.

İmar planında bodrum daireler!

Binaların bodrum katlarında eklenti ihdas etmemek kaydı ile her daire için en az 5.00 m2 lik odunluk, kömürlük veya depo ayrılması zorunlu oluyor. İşte İmar planında bodrum daireler ile ilgili maddeler...

Bodrum'da icradan satılık binalar 900 bin TL!

Bodrum 1. İcra Dairesi'nden Muğla Bodrum'da 19 tane bina nitelikli taşınmaz 900 bin TL'den satılıyor...

Ahu Tuğba: Bodrum Yalıkavak'ta binaların çoğu kaçak!

Ahu Tuğba, Yalıkavak'taki yazlığında, imara aykırı eklentiler yaptığı iddiasıyla; belediyeden 5 bin 964 lira ceza yedi. Ceza kararının iptali için mahkemeye başvuran Tuğba; 'Yalıkavak'taki binaların çoğu kaçak' dedi

Bodrum'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla İli Bodrum İlçesi Ortakent Köyü, Kemer Mevkii'nde bulunan 8.854,00 metrekare arsayı 3 milyon TL'den satışa çıkardı. Arsa üzerinde Honda Marine servis, ocakbaşı kafeterya binaları bulunuyor...

Bodrum Olimpos Otel 2 milyon TL'ye icradan satışta!

2 milyon TL'lik otel olarak işletilen binaların satışı 6 Aralık'ta Bodrum 2. İcra Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek

Bodrum binalar boyama Haberi

Bodrum binalar boyama

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı. BESlAD Başkanı İlhami Özden'in ilk pencereyi boyamasıyla çalışmalar hız kazandı. 

BESÎAD Başkanı özden, Henkel ve Kaplan İnşaat'ın verdiği boya desteğine belediyenin işçileri aracılığıyla kampanyanın devam edeceğini belirtti. Yetkililer Bodrum'un en büyük özelliğinin beyaz binalar olduğunu, kapı ve pencerelerin geleneksel Bodrum Mavisi ile boyanmasıyla daha güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti. 


Habertürk...