05 / 05 / 2024

Bodrum binalar mavi

Bodrum binalar mavi

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları...

Binaların bodrumundaki bahçeler ortak alan mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binaların bodrum katındaki bahçelerin ortak alan olup olmadığını kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu tespit edilen binaların iş makineleriyle yıkımı devam ediyor...

Vatandaşlara kritik uyarı: Bodrum ve kömürlükleri kontrol edin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, binalarının riskli olduğunu düşünen vatandaşların bodrum katları, hiç girilmeyen, kömürlük kısımlarını kontrol etmesi gerektiğini söyledi.

Emrah Bodrum'a yerleşiyor!

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah, İstanbul'u terk ediyor. İstanbul’dan uzaklaşan ünlüler kervanına katılan Emrah, Bodrum'a taşınacak.

Bodrum’da yüksek katlı binalar yok!

Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapılarıyla Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman” açıklamalarında bulundu.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Bodrum binalar mavi Haberi

Bodrum binalar mavi

Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (BESÎAD) ve belediyenin işbirliği ile ilçe girişinden Belediye Meydanı'na kadarki tüm ev ile işyerlerinin kapı ve pencereleri, tescilli Bodrum Mavisi rengiyle boyanmaya başlandı. BESlAD Başkanı İlhami Özden'in ilk pencereyi boyamasıyla çalışmalar hız kazandı. 

BESÎAD Başkanı özden, Henkel ve Kaplan İnşaat'ın verdiği boya desteğine belediyenin işçileri aracılığıyla kampanyanın devam edeceğini belirtti. Yetkililer Bodrum'un en büyük özelliğinin beyaz binalar olduğunu, kapı ve pencerelerin geleneksel Bodrum Mavisi ile boyanmasıyla daha güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti. 


Habertürk...