02 / 05 / 2024

Bodrum deprem

Bodrum deprem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki hafta Rönesans Sağlık Yatırım’ın düzenlediği bir toplantıda Bodrum’da yaşanan depremle ilgili açıklamalar yapıldı ve sektör temsilcilerinden destek geldi.

Bodrum'da 4.2 şiddetinde deprem!

Gece Kütahya Simav'da meydana gelen deprem sonrası saat 07.05'te merkez üssü Muğla'nın Bodrum ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Bodrum'da yılbaşından bu yana 1078 deprem oldu!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, Prof. Dr. Berkan Ecevitoğlu, Marmaris ile Bodrum arasındaki bölgede karadan ve denizden 2015 Mayısında başlatılacak ’Bozburun-Bodrum Deprem Fay Hatları Araştırması Projesi’ hakkında bilgi verdi.

Bodrum'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sabahın ilk ışıklarında meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaydı olmadığı öğrenildi.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Ahmet Aras: Deprem için yol haritası çıkaracağız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Bodrum'da birçok alan imara açıldı!

Bodrum Mimarlar Odası Başkanı Cevat Kalfa, Bodrum'da yaşanan deprem ve tsunami felaketini değerlendirdi. Kalfa, bölge de birçok alanın imara açıldığını ifade etti.

Bodrum'da 32 bina ağır hasarlı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ege Denizi'nde yaşanan deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Bodrum'da ağır hasarlı 32 binanın bulunduğunu söyledi.

Bodrum'da 4.2 şiddetinde deprem!

Gece Kütahya Simav'da meydana gelen deprem sonrası saat 07.05'te merkez üssü Muğla'nın Bodrum ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Ege ve Akdeniz'de deprem hareketliliği arttı!

Ege ve Akdeniz'de deprem hareketliliği arttı. Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ecevitoğlu "Yılbaşından bu yana Bodrum'da binin üzerinde deprem oldu" dedi.

Bodrum deprem Haberi

Bodrum deprem


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki hafta Rönesans Sağlık Yatırım’ın düzenlediği bir toplantıda Bodrum’da yaşanan depremle ilgili “Depremde ciddi bir hasar ortaya çıkmaması alınan tedbirlerin etkili olduğunu göstermiştir.” sözlerine sektör temsilcilerinden destek geldi.


Bodrum’da uzun yıllardır proje geliştiren Emrağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı H. Kadri Amrağ, “Depremin hemen ardından hayatın Bodrum’da normal seyrine dönmesi ile hem mimarisiyle hem kalitesiyle hem de misafirleriyle Bodrum’un çok güçlü ve önemli bir merkez olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.


Depremden kısa süre sonra Bodrum’da hayatın normale döndüğüne dikkat çeken Amrağ, “Bodrum’da yüksek katlı binalar yok. Doğaya uygun ve güçlü yapıları ile Bodrum, depreme karşı güvenli bir liman. Ayrıca büyük markaların da buluşma noktası. Biz de Bodrum’a yürekten inanan yatırımcılardan biriyiz.” dedi.



Bardakçı Koyu’nda 160 milyon...