27 / 04 / 2024

Bodrum evleri bakım çalışmaları

Bodrum evleri bakım çalışmaları

İlçeye gelen turistlerin dikkatini çeken, 1974 yılındaki imar planlarına göre iki katlı yapılan ve beyaz renge boyanan Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor.

Bodrum evleri turizm sezonu öncesi bakımdan geçiriliyor!

İlçeye gelen turistlerin dikkatini çeken, 1974 yılındaki imar planlarına göre iki katlı yapılan ve beyaz renge boyanan Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor...

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

Nef Ankara ve Antalya’da yaşlı bakım evi yapacak!

Şu sıralar bambaşka bir proje hazırlığı yapan Nef, Ankara ve Antalya'da yaşlı bakım evleri yapacak. Nef Bu konuda dünyanın iki büyük fonuyla masaya oturmuş...

3 ilde 250 milyon dolarlık yaşlı bakım evleri açılacak!

Muğla, Aydın ve İzmir’de yatırımcılar yaşlı bakım evleri açıyor. Yapılacak toplam yatırım 250 milyon doları bulacak

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Perataş İnşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Pera Gümüşlük Evleri Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor. Peki Bodrum Pera Gümüşlük Evleri ne zaman teslim?

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi!

Bodrum Pera Gümüşlük Evleri teslim tarihi 2018'in son çeyreği olarak belirtiliyor. Pera Gümüşlük Evleri'nde metrekare fiyatı 2 bin 500 dolardan başlıyor...

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

VistaHill Bodrum Evleri lansman fiyatlarıyla satışta! 450 bin TL!

Bodrum Gündoğan’da yapımı süren VistaHill Bodrum Evleri, arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar birçok ayrıcalık sunuyor.

VistaHill Bodrum Evleri lansman fiyatlarıyla satışa çıkarıldı!

VistaHill Bodrum haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dört mevsim yaşayabileceğiniz ve tüm üniteleri denizi gören VistaHill Bodrum Evleri, Bodrum’un eşsiz doğasında huzur bulmak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor.

VistaHill Bodrum Evleri'nde 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bodrum Gündoğan’da yapımı süren VistaHill Bodrum Evleri, arazi yapısından manzarasına, ulaşımından konumuna ve içerisindeki sosyal mekânlara kadar birçok ayrıcalık sunuyor.

VistaHill Bodrum Evleri geleneksel mimari ile dikkat çekiyor!

VistaHill Bodrum Evleri, geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarımı biraraya getiriyor. Konumu, mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri sizi konforlu ve huzurlu bir hayata davet ediyor.

Bursa Prestij Elit Evleri ulaşım!

Toplam 552 dairenin satışa sunulduğu Prestij Elit projesi Bak Yapı tarafından inşa ediliyor. Bursa Prestij Elit Evleri ulaşım bilgilerine göre Bursa'da hayata geçiriliyor.

VistaHill Bodrum Evleri'nde hayaller gerçek oluyor!

Ege’nin incisi Bodrum Gündoğan’da yapımı süren GBC İnşaat imzalı VistaHill Bodrum Evleri, panoramik deniz manzarası ve doğasıyla Bodrum hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin yeni adresi olacak.

İhlas Marmara Evleri'nin bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım’da kapsamlı bir çalışma yürüttü. Fen İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İhlas 1 sitesinin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Bodrum evleri bakım çalışmaları Haberi

Bodrum evleri bakım çalışmaları


 Bodrum ilçesinde beyaz boyalarıyla dikkatleri çeken iki katlı evler, turizm sezonu öncesi bakımdan geçiriliyor. 

İlçeye gelen turistlerin dikkatini çeken, 1974 yılındaki imar planlarına göre iki katlı yapılan ve beyaz renge boyanan Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor. 

Bahçıvanlar tarafından bahçelerindeki çiçekler ve ağaçlar budanan, kapı pencereleri yeniden boyanan evler, turistlerin karşısına göz alıcı güzelliğiyle çıkmaya hazırlanıyor. 

Beyaz evlerin kapı ve pencerelerinin, akrep gibi haşerelerin "ateş" olarak algılayıp uzak durmasını sağlamak için yıllar önce mavi renge boyandığı belirtiliyor. 

Evlerde beyaz boyanın tercih edilmesinde ise sıcak havalarda daha serin olmasını sağlamak olarak açıklanıyor. 

Öte yandan Bodrum Ticaret Odasınca 2012 yılında yapılan bir araştırmada, ilçede turizme hizmet eden Bodrum evlerinde 38 bin 983 yatak kapasitesi bulunduğu öğrenildi. 

Mimarlar Odası Bodrum...