03 / 05 / 2024

Bodrum gayrimenkul yatırımları 2016

Bodrum gayrimenkul yatırımları 2016

OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk, " Arap turistler Bodrum gibi önemli ve doğal güzelliklere sahip bir yere geldiklerinde sadece tatil yapmakla sınırlı kalmıyorlar. Beğendikleri bir ev, bir arsa ya da bir villa gördüklerinde alıyorlar." dedi.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Bodrum gayrimenkul yatırımcılarının radarında!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'daki otel ve gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Çağlar, ''Halihazırda Bodrum'da 7 milyar dolarlık yatırım söz konusu'' diye konuştu.

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

All In One Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kahramaner tarafından kuruldu. 

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bodrum gayrimenkul yatırımları 2016 Haberi

Bodrum gayrimenkul yatırımları 2016

Bodrum, Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği (OTSAD), TAV Havalimanları Holding ve Bodrum Belediyesinin ortaklaşa çalışması sonucu ekim ayında ilçede düzenlenecek turizm çalıştayı ile Arap ülkelerine tanıtılacak.


OTSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk ile TAV Havalimanları Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. OTSAD Yönetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ziyarette Kırk, yapılacak işbirliği ile Arap pazarındaki fırsatları ve turizm konusundaki ihtimalleri, Bodrum yarımadasıyla tanıştırmayı hedeflediklerini belirtti.


Bu kapsamda, yüksek gelir seviyesine sahip Arap turistin Bodrum’u daha çok tanımasını sağlayarak, Arap turist sayısını artırmak için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Kırk, şunları kaydetti:


"Bizler Bodrum'u Ege bölgesinin en değerli tatil cennetlerinden bir tanesi olarak ve gerek cruise turları ve mavi turlar, gerekse kumsal ve akvaryumu andıran denizi...