06 / 05 / 2024

bodrum Gelecek Turizmde paneli

bodrum Gelecek Turizmde paneli

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Decoyap Bodrum 22-25 Ocak 2020’de!

İnşaat sektörü turizmin göz bebeği Bodrum’da bir araya gelecek. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’ 22-25 Ocak 2020’ tarihleri arasında yapılacak.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Four Seasons Resort Bodrum geliyor!

Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş, Bodrum Kızılağaç Mahallesi Gerenkuyu Mevkiide Four Seasons Resort Bodrum'u inşa edecek. Proje 5 yıldızlı 125 odalı otel ile 5 yıldızlı 284 üniteli tatil köyünden meydana gelecek..

Canyon Ranch Bodrum'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi

Canyon Ranch, Bodrum Kaplankaya'da otel açacak!

GM'deki 38 yıllık kariyerinden ayrılan Başkan Yardımcısı Susan Docherty, yeni firmasıyla dünyaya açılıyor. CEO'su olduğu Canyon Ranch, ABD dışındaki ilk wellness otelini gelecek yıl Bodrum-Kaplankaya'da açmaya karar verdi.

Bodrum'a 30 bine yakın turist gelecek!

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ndeki Gemi Yanaşma İskelesi’ne yanaşan ’Mein Schiff 3’ adlı gemi, 2 bin 475 turist getirdi. Geminin yıl içinde 30 bine yakın turisti, tur kapsamında ilçeye getireceği belirtildi.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bodrum'da 'Gelecek Turizm'de konulu toplantı gerçekleşti!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Naomi Campbell Bodrum'dan villa alıyor!

Son dönemde tatil için sık sık Bodrum'u tercih eden eski top model Naomi Campbell (44), Bodrum Yalıkavak’ta lüks bir villa almaya karar vermiş. Campbell, ay sonunda tapu işlemleri için gelecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı işletmeye başladı!

TAV Havalimanları, portföyüne kattığı 14'üncü havalimanı olan Milas - Bodrum'un işletmesini devraldı. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener, "Bodrum'un gelecek 15-20 yılda Türkiye'nin dördüncü en büyük kenti olacağına inanıyoruz" dedi

İlhan Berk'in Bodrum'daki üç katlı evi sanatçılara ve yazarlara açılacak!

İlhan Berk'in şiirleri, resimleri, kitapları, defterleri ve özel eşyaları ilk kez Bodrum dışına çıktı. Ahmet Berk, usta şairin Bodrum’daki üç katlı evinin, dünyanın dört bir yanından gelecek sanatçılara ve yazarlara açılacağı haberini verdi

Mübariz Mansimov, Port Bodrum Yalıkavak Marina'yı alacak

Mübariz Mansimov, Cefi Kamhi'nin sahibi olduğu Port Bodrum Yalıkavak Marina'yı satın alıyor

Bodrum Tatilbelen Yaşam Projesi'nde 83 bin Euro'ya yazlık!

Tatilbelen Yaşam Projesi, MRT İnşaat tarafından Bodrum Gümüşlük'te inşa ediliyor

bodrum Gelecek Turizmde paneli Haberi

bodrum Gelecek Turizmde paneli

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı. Panele Akbank KOBI Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz. TÜROFED Başkanı Osman Ayık, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı. Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Birkan ve INTEL temsilcisi Koray Çandır katıldı. Bülent Oğuz: "Önümüzdeki dönemde Türkiye için turizm çok daha önemli olacak. Çünkü her şeyden önce artan sanayileşme ile birlikte karbon kotalarımız azaldıkça, alternatif arayışlarımız ortaya çıkacak, sanayi' olarak da bilinen turizmin önemi önümüzdeki dönemde daha da artacak. 


Kredi kolaylığı

Konaklama başta olmak üzere acente, mağaza, restoran gibi turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara yönelik olarak. "Turizm Destek Paketini yeniden şekillendirdik" dedi. 

Oğuz....