20 / 05 / 2024

bodrum geriş mahallesi imar planı

bodrum geriş mahallesi imar planı

Muğla Bodrum Geriş Mahallesi, "Denize Girme ve Güneşlenme Amaçlı İskele ve Kıyı Düzenlemesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi bugün askıya çıktı...

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Bodrum'da 8.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel Mahallesi, Firenkazmağı Mevkii, 766 da 1 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 830 bin TL'ye satıyor...

Mica Ertegün Bodrum'daki villası için verilen teklifi reddetti!

İş insanı merhum Ahmet Ertegün’ün eşi Mica Ertegün, Bodrum'da bulunan villası için Rus insanı tarafından verilen 20 milyon dolar teklifini geri çevirdi. Ertegün eşine verdiği sözü tutarak villayı satmayacağını dile getirdi.

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Türkbükü'nde 17 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi,  Muğla ili, Bodrum ilçesi, Türkbükü Mahallesi 202 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulleri 17 milyon 13 bin 801 TL'ye satıyor...

Bodrum Konacık'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Konacık Mahallesi 192 ada 80 parselde yer alan gayrimenkulü 11 milyon TL'ye satıyor...

Bodrum Peksimet'te 16.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla hissesi!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Peksimet Mahallesi, 136 ada 163 parselde yer alan tarlanın hisselerini 16 milyon 659 bin 552 TL'ye satıyor. 

Venezia Bodrum Villaları satışa çıktı!

Her villaya özel giriş alanıyla evden çıkmadan yeşillikler içindeki 1712 metrekarelik havuza direkt erişim imkanı sağlayan; sosyal izolasyona da uygun konsepti, lokasyonu, yüksek yatırım geri dönüş vaadi ve fiyatı ile dikkat çeken Venezia Bodrum Villaları'nda satışlar başladı.

Bodrum'da inşaat işçileri arasındaki kavga: 3 yaralı!

Muğla Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

bodrum geriş mahallesi imar planı Haberi

bodrum geriş mahallesi imar planı


Muğla Bodrum Geriş Mahallesi, Erdemil mevkii, N18c16a4a pafta, 1892 parselin deniz tarafında hazırlanan "Denize Girme ve Güneşlenme Amaçlı İskele ve Kıyı Düzenlemesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Bodrum Geriş Mahallesi imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 6 Mayıs 2015 tarihinde askıdan...