01 / 05 / 2024

Bodrum Güvercinlik kamp alanı

Bodrum Güvercinlik kamp alanı

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Bodrum Gökova'da külliye inşaatı başladı!

Bodrum’un en gözde koyuna dozerler girdi. Diyanet'in Bodrum'da yaptıracağı 100 milyon TL'lik külliye için çalışmalar başlatıldı. Ortakent Kargı’daki 10 dönümlük arazide hafriyat çalışmasına start verildi.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Locca Bodrum güncel fiyat listesi 2020!

Çatal adasının karşısında yer alan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 600 bin TL'den başlıyor.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Bodrum Gündoğan'da 3.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Gündoğan Mahallesi Kızılburun Mevkii'deki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 9 Temmuz'da gerçekleşecek...

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi!

Mirage Marina Bodrum güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 12 Haziran 2018 yılında teslim edilmesi öngörülen proje Bodrum Bardakçı Koyu’nda hayata geçiriliyor. 

Locca Bodrum güncel fiyat 2018!

Çatal adasının karşısında konumlandırılan Locca Bodrum'da güncel villa fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor..

Bodrum Lujo Hotel açılış için gün sayıyor!

Nisan ayında kapılarını açacak olan Bodrum Güvercinlik Koyu'ndaki Lujo Hotel, 20'den fazla oda tipine sahip...

Bodrum’daki Lujo Hotel, Nisan’da açılacak!

Bodrum’un Güvercinlik Koyu'nda yer alan  Lujo Hotel, 170 milyon dolarlık bir yatırımla kapılarını Nisan ayında açacak.

Bodrum Güvercinlik kamp alanı Haberi

Bodrum Güvercinlik kamp alanı

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı


Bodrum koyları parsel parsel satılıyor. Beş yıl öncesine kadar el değmemiş bir koy olarak duran ve dünyanın en değerli ağaç türlerinden biri sayılan Halep Çamlarının bulunduğu Güvercinlik Koyu işgal altında. Hem de bu işgal kamu arazileri üzerinden yürütülüyor. Son örneği de Orman Bakanlığı’ndan kiralanan kamp alanı kirası ödenmediği gerekçesi ile geçtiğimiz yıl jandarma işliğinde boşaltıldı. Orman Bakanlığı’na ait olan Orman Camping’i işleten Gülay Sevine Karaoğlu’nun elinden alınıp çıkartıldığı zaman Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne dahil edildi. Milli Park’a geçirilen 70 bin metrekarelik arazi ya uzun süreli kiralanacak ya da ranta kurban bırakılıp satılacak.


DEVLETTEN KİRALIK


Güvercinlik Koyu’ndaki dört özel parselin 49...