17 / 05 / 2024

bodrum hastane projeleri

bodrum hastane projeleri

77 yataklı olan eski Bodrum Devlet Hastanesi’ne ek olarak 150 yataklı modern ve çağın standartlarına uygun yeni bir hastanenin inşası için çalışmalar başlatıldı.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Bodrum konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte Bodrum konut projeleri 2021...

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçe görüşmeleri sırasında konuşan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, “Bodrum’da hastane tamamlanmadı, Elazığ’da deprem konutları bitmedi. Ama iki kentte milyonluk külliyeler yapılıyor” dedi.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Çınar Elite Yapı'nın projeleri yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Çınar Elite Yapı, hayata geçirdiği her projede yeniliğe imza atmayı ilke ediniyor. Çınar Elite Yapı'nın Bodrum mimarisine sadık kalınarak doğayla iç içe tasarlanan projeleri, hem yurt içinde hem yurt dışında yatırımcıların ilgisini çekiyor…

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Üniversal Bodrum Hastanesi icradan satışa çıkarıldı!

Muğla İli, Bodrum İlcesi, Eskiceşme Mahallesi, Karaburgaz Mevkii'nde yer alan Üniversal Bodrum Hastanesi icradan satışa çıkarıldı. Üniversal Bodrum Hastane binası için 16 milyon 396 bin 635 TL bedel isteniyor. 

bodrum hastane projeleri Haberi

bodrum hastane projeleri

İçinde banyo ve lavobası bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek hastane, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile Muğlalıların yanısıra özellikle turizm döneminde yoğun nüfusun ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte inşa edilecek


Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk’ün girişimleriyle yapılacak olan yeni hastane hakkında yazılı bir açıklama yayınlandı.


Açıklama da "Bodrum Devlet Hastanesi mevcut arsası, inşaat alanı sınırlarına ulaştığı için genişleyememekte ve yeni blok inşaatı yapılamamaktadır. Bu sebeple yeni bina yapımı için arsa araştırılmış olup, Konacık Beldesinde bulunan 680, 681, 684 parsellerin kadastro çalışmaları yapılarak hazine adına tescil ettirilmiş ve tek parsel haline getirilerek oluşturulan 167 ada 2 parselde kayıtlı 49 bin 945,01 metrekare büyüklüğündeki taşınmazın Sağlık Bakanlığı’na tahsisi sağlanmıştır. Sağlık Bakanlığı’nca yeni hastane binası projelendirilmiş olup,...