27 / 04 / 2024

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, şirketin karlılık durumu ve projeleri ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Peker GYO, Almanya ve İngiltere'den sonra yatırımlarının arasına İspanya'yı da dahil etti. 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, söz konusu açıklamasında "Yurt dışında döviz bazlı ve düzenli olarak elde ettiğimiz gelirler, kârlılığımızı da olumlu yansıyor. Son olarak şirket varlıklarına eklediğimiz Northgate Oteli, bunun en somut örneği oldu" diye konuştu.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Hasan Peker, şirketin Türkiye genelindeki projeler ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Peker, söz konusu açıklamasında "Türkiye’de; Çamlıca’da yer alan arazimizin geliştirilmesinin ardından çok kârlı bir şekilde satışını gerçekleştirdik" ifadelerine yer verdi. 

"İstanbul ve Bodrum’da yine şirketimize yakışır büyüklük ve prestijde projeler geliştirmek için ekibimizle beraber arazi seçimi çalışmalarına devam ediyoruz" açıklamasında bulunan Hasan Peker, orta vadede hedeflerinin 22-23 milyon Euro arasında düzenli kira gelirine sahip, kârlılığını sürekli artıran global bir gayrimenkul şirketi olmak olduğunun altını çizdi. 

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker GYO tarafından açıklanan 2023 yarıyıl finansal tablolarına göre, şirket söz konusu dönemde karlılığını yüzde 535 oranında yükseltti. Şirket, 2023'ün ilk yarısında 683 milyon Türk Lirası net kar elde edildiğini duyurdu. Bunun yanı sıra, söz konusu dönemde Peker GYO özkaynaklarını 1 milyar 926 milyon Türk Lirası'na yükseltti. Açıklanan rakamlara göre, şirket,  üst üste 14’üncü çeyreği de kârlılıkla bitirdi. 

Peket GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, söz konusu açıklamasını "Finansal tablolarımızdaki kârlılığımızda da görüldüğü üzere sonuçları almaya başladık" diyerek tamamladı. 

Peker GYO, 1 yılda karını yüzde 535 artırdı! İlk yarıda 683 milyon TL net kar!

Koray GYO Erikli Evleri 1'in değeri açıklandı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?


Geri Dön