27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Firma: Emlak Konut GYO

Proje: Saraçoğlu Mahallesi

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.



Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi,  Ankara  Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları resmen belli oldu. 

Saraçoğlu projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan ‘Saraçoğlu'nu Koruma, Yenileme ve Yaşatma Projesi'ndeki 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks gibi farklı tiplerdeki 119 konut satışa sunuldu. Emlak Konut tarafından açılan e-ihale süreci 25 Ağustos'ta sona erecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi ndeki konutlar ne kadar?

EMLAK KONUT SARAÇOĞLU PROJESİ NE KADAR?

İlk toplu konut projesi olan  Ankara  Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen konut fiyatları belli oldu. Dairelere fiyatları metrekaresine göre 6.7 milyon TL'den 14.7 milyon TL'ye kadar çıkıyor.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi ndeki konutlar ne kadar?

Konuya ilişkin verilen detaylara göre, restorasyon çalışmaları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde gerçekleştirildi. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 2016 yılında sürecini başlattığı, 79 senelik milli bir miras olan Saraçoğlu Mahallesi, Türkiye yüzyılında başkent halkı için yeniden bir cazibe merkezi haline geldi.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi ndeki konutlar ne kadar?

Aktarılan detaylara göre, aslına uygun şekilde restore işlemleri yapılan Saraçoğlu Mahallesi; asırlık anıt ağaçları, tescilli yapıları, özgün dokusuyla gelecek nesillere aktarılacak olan bir miras olarak varlığını devam ettirecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi ndeki konutlar ne kadar?

44 TESCİLLİ BİNA RESTORE EDİLDİ

Yaklaşık olarak 125 bin metrekarelik alanda bulunan ve Cumhuriyet dönemi Türk mimarisinin özgün örnekleri arasındaki Saraçoğlu Mahallesi'nde toplamda 44 tane tescilli bina korunarak aslına uygun bir tarzda yeniden restore edildi.

Söz konusu proje kapsamında tüm altyapılar tek tek yenilendi; toplam 172 ofis, 119 konut, 112 dükkan ve 159 odalı tarihi otel restore edilerek önemli milli mirasın gelecek nesillere aktarılması da sağlandı.

Web: https://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!


projeye sor



Geri Dön