27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada 2016 yılında başlattıkları koruma, yenileme ve yaşatma projesiyle 125 bin metrekare alana sahip Saraçoğlu Mahallesi'nin yeniden Ankara'nın göz bebeği ve cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bakan Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'nin yenilendiğini dile getirerek, 2016 yılında başlatmış oldukları koruma, yenileme ve yaşatma projesi ile toplamda 125 bin metrekare alana sahip Saraçoğlu Mahallesi'nin yeniden başkent Ankara'nın göz bebeği ve cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, başkent Ankara'nın kalbi Kızılay'daki Saraçoğlu Mahallesi'ndeki çalışmaların tamamlandığını duyurdu.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi ni satışa çıkarıyor!

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ni aslına uygun olarak yenilediklerine değinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki şöyle konuştu: "2016'da başlatmış olduğumuz koruma, yenileme ve yaşatma projesiyle 125 bin metrekare alana sahip olan Saraçoğlu Mahallesi yeniden başkent Ankara'nın göz bebeği ve cazibe merkezi oluyor. Toplamda 119 konut, 104 dükkan, 164 ofis ve iş yeriyle toplam 387 bağımsız bölüm ve 155 odalı oteli, 210'u tescilli 3 bini aşkın ağacı, biyolojik göletiyle sağlıklı, güvenli ve yeşil bir yaşam alanını başkentli hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Bu Konutlar, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacak."


ESKİ BAKAN MURAT KURUM AÇIKLAMIŞTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski bakanı Murat Kurum geçtiğimiz yıl Saraçoğlu projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Kızılay'daki Saraçoğlu Projesi'ni eski tarihi hüviyetine kavuşturmak için yürütülen çalışmalarla ilgili olarak şöyle konuşmuştu: "Burada Türk mimarisinin ilk örnekleri olan toplamda 110 dönümlük alanda gençlerin, kadınların, çocukların vakit geçireceği, 7 gün 24 saat orada huzurlu bir biçimde dinlenebileceği Saraçoğlu Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ni de bu yıl sonuna kadar tamamlayıp Ankaralı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'nun 2023'ün ilk yarısındaki satış şampiyonu projesi Yeni Fikirtepe! 


Geri Dön