27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238'e düşürüldü!

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  Ankara  Çankaya Saraçoğlu yapı ruhsatı tadilatı hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada  Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidildiğini belirterek, 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde değiştiğini bildirdi.

Yine Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklamada Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesindeki 119 adet olan konut sayısı değişmeyecek ve 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındığı belirtildi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması şu şekilde:

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Yenişehir ve Namık Kemal Mahalleleri üzerinde muhtelif taşınmazların yer aldığı Saraçoğlu Mahallesi Koruma, Yenileme ve Yaşatma projesi kapsamında, revizyona gidilmiş olup, 119 adet olan konut sayısı değişmeyecek ve 285 adet olan ticari ünite sayısı 238 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alınmıştır. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 357 adet olmuştur.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde son dakika değişikliği! Ticari ünite sayısı 238 e düşürüldü!

3 ETAPTAN OLUŞUYOR

Emlak Konut GYO Ankara Saraçoğlu projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. Söz konusu projede biyolojik gölet, çocuk parkı, kütüphane, yürüyüş parkurları, otel, restoran gibi sosyal donatı alanlarına da yer veriliyor. 

3 etaptan oluşan Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinin 42 bin 250 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı. 

79 yıllık milli miras olarak öne çıkan Saraçoğlu Mahallesi, Emlak Konut GYO eliyle Türkiye yüzyılında, Ankara halkı için yeniden bir cazibe merkezi haline geldi. 

Projede yer alan yapıların temelinde güçlendirme yapıldı ve geçmişine uygun şekilde yenilendi. Ayrıca bölgede yer alan 210 adet anıt ağacın tümü korundu ve ilave şekilde 3 binden fazla yeni ağaç dikimi yapıldı. 

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesinde gençlik merkezi ve kütüphane de mevcut.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kura çekim tarihi açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar acil bakın!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 


Geri Dön