28 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Şanlıurfa'da 2 bin 2 konut inşa edecek ve 3 ilçede millet bahçesi yapacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Şanlıurfa'nın merkez ve Eyyübiye ilçelerindeki konutların ihaleleri ağustos ve eylül ayında, Birecik, Akçakale ve Ceylanpınar'daki millet bahçelerinin ihaleleri ise bu ay gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan TOKİ, piyasa koşullarında ev alması mümkün olmayan dar ve orta gelirli vatandaşları, uzun vadeli düşük taksitlerle konut sahibi yapmak için Şanlıurfa’da yeni projeler hayata geçirileceğini duyurdu.

TOKİ Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Batıkent Mahallesi'nde dört etapta toplam 1756 konut inşa edecek. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara yatay mimarinin esas alındığı, mahalle kültürünün yaşatılacağı proje ile parkı ve sosyal donatıları olan yeni bir yaşam alanı hayata geçirilmiş olacak.

İlk etapta hayata geçirilecek olan toplamda 441 konutun ihalesi 5 Eylül tarihinde, ikinci etaptaki 303 konutun ihalesi 6 Eylül tarihinde üçüncü etaptaki 603 konutun ihalesi 7 Eylül  tarihinde ve dördüncü etaptaki 409 konutun ihalesi de 8 Eylül tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, Şanlıurfa'daki kentsel dönüşüm projeleri kapsamında da Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 2. etabında 246 yeni konut inşa edilecek. Bu projenin ise 5 Ağustos'ta ihaleye çıkacak.


Geri Dön