09 / 05 / 2024

Bodrum Havalimanı bakım merkezi

Bodrum Havalimanı bakım merkezi

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Bodrum Havalimanı'nda elektrikler kesildi!

MİLAS-Bodrum Havalimanı' nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı' na iniş yapmak zorunda kaldı.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Atatürk Köprüsü 12 Ağustos'ta bakım onarım için kapanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Köprüsü'nün bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 12 Ağustos 2014 Salı günü araç ve yaya trafiğine kapatılacağını açıkladı. Peki hangi saatler arasında? İşte belediyeden yapılan o açıklama...

İSKİ Binaları bakım onarım ihalesi 1 Eylül'de!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İSKİ Binaları Bakım Onarım İşini 1 Eylül 2014 tarihinde ihale ediyor. İhale İSKİ Genel Müdürlük Merkez Binası'nda yapılacak...

Kocaeli'deki mezarlıklarda bakım ve onarım çalışması yapıldı!

Kocaeli Belediyesi vatandaşların huzurlu ve temiz bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için kolları sıvadı. Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, diğer yandan da mezarlıklara yönelik bir dizi temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Bodrum Havalimanı bakım merkezi Haberi

Bodrum Havalimanı bakım merkezi

Toplam 6 bin 600 metrekare büyüklüğe sahip tesis, aynı anda 20 özel jete hizmet sağlayabilecek. Yaz aylarında ayda ortalama 2 bin uçağın iniş gerçekleştirdiği Milas - Bodrum Havalimanında özel uçakların bakımları da burada yapılacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre şirketin kurucusu Lübnan asıllı Kadri Muhiddin konu hakkında şu açıklamaları yaptı; “Buraya iş adamları özel jetleriyle geliyor. Tatillerini yapıyor. Uçaklar tatil boyunca Milas - Bodrum Havalimanında kalıyor. Kurduğumuz tesiste iş adamları beklerken tüm bakım işlemleri gerçekleştiriliyor. Ülke ekonomisine katkıda bulunuyor.” dedi. 

3. Havalimanının devreye girmesiyle pazarın daha da hareketleneceğini ifade eden Muhiddin, “Türkiye sektörümüz için istikrar vadettiği için bu yatırımı yaptık. Hangar yatırımlarımızın sayısını da artırmayı ve ilerleyen yıllarda kapasitemizi büyütmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.