02 / 05 / 2024

Bodrum İşyeri

Bodrum İşyeri

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 18 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 05 Temmuz 2012 Perşembe günü yapılacak

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'nde 31 iş yeri yapılacak!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin lira olarak belirlendi. 

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 17 Eylül'de!

Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 31 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 6 milyon 776 bin TL olarak belirlendi. 

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu!

The BO Viera Bodrum'da hemen tapu veriliyor. Satışların başladığı proje 330 adet villa ve rezidans, 7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden oluşuyor. 

Bodrum katların iptali 2017!

Bodrum katların iptali hususu, yeni planlı alanlar tip imar yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Yönetmelik gereğince, her bağımsız bölüm için en az 5 metrekare, en fazla 10 metrekare odunluk, kömürlük veya depolama yeri ayrılması zorunlu olacak.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015 Fuarı'na hazırlanıyor!

4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek olan Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda Bodrum da görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Bodrum'da saray mimarisiyle yaptırdığı lüks otel, yerli yabancı jet sosyetenin yeni uğrak yeri oldu. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olması ise dikkat çekti!

Bodrum Kumbahçe Mahallesi İçmeler Yatlimanı imar planı askıya çıktı!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi, İçmeler Mevkii Yat Limanı, Kayıkhane, Yat Bakım ve Çekek Yeri (Yat Lift İskelesi) 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 25 Nisan'da askıya çıktı...

Bodrum'da DSİ içme suyu boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum Güvercinlik köyünde, DSİ'ye ait içme suyu hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama nedeniyle köyde bulunan 10'a yakın ev ve iş yeri, sular altında kaldı.

Muğla Konacık’ta klimalı pazar yeri ve otopark kuruluyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Konacık beldesinde yapılacak kapalı pazar yeri ve otoparkın temeli törenle atıldı...

Bodrum'da 18 işyeri yapım işi 1.5 milyon TL'ye yaptırılacak!

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yenimahalle'de bulunan 18 işyerini 1 milyon 550 bin TL'ye yaptıracak. İhale, 5 Temmuz Perşembe günü saat 10:00' da yapılacak

Bodrum İşyeri Haberi

Bodrum İşyeri

Muğla-Bodrum Mumcular Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile 18 adet işyeri yapım işini ihaleye çıkardı.


İhale 05 Temmuz 2012 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için