01 / 05 / 2024

bodrum karakaya köyü

bodrum karakaya köyü

Muğla'nın Bodrum ilçesinin Karakaya Köyü'nde açık artırma usulünce, 997 parsel nolu tarla vasfında taşınmazın ihalesi 4 milyon 16 bin 250 TL'ye gerçekleşecek.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Bodrum Bitez'de 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Bitez Köyü'nde yer alan arsayı 13 milyon 156 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Mesa Bodrum Demirbükü fiyat listesi!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa yer alıyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü güncel fiyat listesi...

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Bodrum’da kırsal turizm için imar düzenlemeleri yapılacak!

Bodrum’da bu yıl ilki gerçekleşen Tarımsal Kalkınma Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi yayınlandı. 28 maddeden oluşan çalıştay sonuç bildirgesinde kırsal turizmde çalışmalar yapılacak.

Bodrum Onur Tatil Köyü 49.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Torba Mahallesi, 116 ada, 1 parselde yer alan Onur Tatil Köyü'nü 49 milyon 397 bin 121 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

bodrum karakaya köyü Haberi

bodrum karakaya köyü

T,C. BODRUM (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU'NDAN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2010/23 SATIŞ

1 NO'LU TAŞINMAZIN 

Özellikleri: Muğla ili Bodrum İlçesi, Karakaya köyü Sarıca Mevkii 997 parsel nolu(3402 S.Y.nın 22/a mad.gereğince yapılan yenileme işlemi neticesinde 401 ada 12 parsel olmuştur) tarla vasfında taşınmaz.

Parsel üzerinde ekonomilk değere hazi her hangi bir muhdesat bulunmamakta, batıdan doğuya doğru yükselen eğime sahip hakim deniz manzaralı , fili zemin durumu itibarı ile otlakiye olarak kullanılaktadır. Parsel etrafında lüks villa, inşaatı devam eden inşaatlar ve vakıf tesisisi bulunmaktadır.


Kıymeti: 4.016.250,00 TL

KDV Oranı: %18

1. Satış günü: 23/03/2015 günü saat 13:00-13:10 arası,

2. Satış günü: 27/04/2015 günü saat 13:00-13:10 arası


Satış Yeri : Sulh Hukuk Mah.Yazı İşl.Md.lüğü

Satış şartları:

1- ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna...